Ora Pamintului

28 martie. 20.30 -21.30. o ora in care daca scoti totul din priza, daca nu consumi energie electrica, 2% din consumul tau zilnic e salvat. pentru vremuri grele.

 

Te bagi?

 

La ora aia o sa fie nu stiu ce meci al nationalei. Nashpa. L-ai putea pierde. Sau macar prima repriza. Dar te-ai putea alatura unei miscari mondiale care doreste sa puna din nou reflectorul pe incalzirea globala. Anul asta Casa Poporului o sa fie in bezna pt o ora. Magazinul Cocor. Ateneul.

Si, speram, multi oameni care vor face un gest responsabil in casa lor, intre cei patru pereti.

 

*

Am filmat astazi un fel de testimonial pentru Ora Pamintului. Zoli Toth (Sistem) e unul dintre ambasadorii Earth Hour in Romania si si-a adunat prietenii intr-un spot pe care l-a facut cu resursele lui. Dan Fintescu a filmat, un alt prieten a fotografiat, Bodo (Proconsul), Alex (Mandinga), Melania Medeleanu, Razvan & Dani, Virgil Iantu, Miki au spus ce vor face ei pe 28 martie ca sa nu consume energie electrica. Spotul il veti vedea curind si pe site-ul tabu.

 

*

Earth Hour e un program initiat de WWF

 

4 Comments Published

14 years ago / Reply

apropo de incalzirea globala … cred ca ar fi interesant sa incetam sa mai umblam cu autoturismele si sa mergemmai mult cu bicicletele…cred ca ar fi mai multe avantaje si din pct. de vedere ecologic cat si sanatos

14 years ago / Reply

se pune daca eu am sarbatorit ora pamantului pe 28 februarie?! pe bune! chiar asa am facut fiindca mi-am notat gresit in agenda…

14 years ago / Reply

Ori ce ar fi,ora pamantului e cea mai tare.Ajutati pamantul ,stingeti lumina,salvati-va planeta,salvativa pe voi!!!

14 years ago / Reply

Propun sa se renunte la ideea cretina de a circula ziua in conditii de vizibilitate,fara urgente,cu farurile aprinse.O tampenie criminala atat pentru mediu cat si pentru participantii la trafic.
Multumesc pentru atentie si eventual sprijin.
Flavius Oancea

Leave a Comment


seven + = 13


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!