primii pasi intru gasirea Mirunei

Mai intii a fost Facebook-ul. Am pus status rugindu-i pe ceilalti sa preia link-ul cu povestea Mirunei. Mai apoi a fost Twitterul unde prieteni au trimis catre alti prieteni link-ul cu povestea Mirunei. Apoi Razvan care a pus pe liternet.ro.

Azi au inceput sa vina mailurile.

salut, cristina, ar trebui sa dai niste detalii despre miruna pe care o cauti. e miruna runcan? e miruna suru (care a tradus omul-perna)? sau cine?
astept un semn, un detaliu si o scoatem la capat.
claudiu groza

*
Habar n-am cine e Miruna, nici cum o poti gasi, dar m-ai emotionat. Oricum, eu sunt acum in Atena pentru inca 5 saptamani – daca e cumva pe aici, ma angajez s-o caut.
Bafta multa, sper s-o gasesti!
Claudia
*

I-am scris doamnei Miruna Runcan: “sunteti cumva Miruna mea?”

mi-a raspuns:
Salut!
Din pacate nu, nu sunt Miruna pe care o cautati. Am citit relatarile despre acest moment al dezbaterii de dupa film pe net, inca de acum citeva zile, am intrat inclusiv pe blogul dumneavoastra chiar ieri. Si mi s-a parut amuzant si simpatic ca doamna cautata se numeste Miruna. Sau “s-a prezentat drept”…Miruna. (…)
Deci, sunt dezolata ca va dezamagesc, dar doamna cu discursul emotionant e altcineva. Va urez s-o gasiti, cita vreme o cautati cu atita indirjire; impresia mea e insa ca nu tine neaparat sa fie gasita (poate e doar un efect al propriei mele agorafobii/claustrofilii).
Va multumesc pentru vorbele bune, va asigur ca si eu va urmaresc munca cu interes si multa simpatie…
Toate bune,
Miruna Runcan

*
Lui Claudiu i-am explicat cine e Miruna si mi-a raspuns:

a, stiu despre cine vorbesti, era o simpla spectatoare, nu cred ca putem s-o identificam, din pacate

*
Dar eu tot cred ca am sa o gasesc pe Miruna. Si chiar daca n-o sa vrea sa scriu povestea ei, o sa-mi faca placere sa-i spun in fata cit de tare m-a emotionant marturisirea sa.

Daca vreti sa ma ajutati sa o gasesc pe Miruna, dati mai departe link-ul de la povestea ei http://bit.ly/CZ0z . Pe aici pe undeva sigur e cineva care a fost in sala la proiectia fillmului Politist adjectiv, de la Cluj, la UBB, si o cunoaste.

6 Comments Published

15 years ago / Reply

Ai incercat cu Miruna lui Madelin?

15 years ago / Reply

Nu stiu altii ce spun, dar admir la tine faptul ca esti o persoana foarte deschisa si flexibila. Ma insel?
Succes cu articolul, abia astept sa-l citesc in revista.

15 years ago / Reply

da, te inseli:)))))))))

15 years ago / Reply

hmmm…intamplarea asta imi confirma faptul ca atunci cand destinul ne scoate in cale o stea trebuie sa deschidem ochii. in traducere, sa ne pese mai putin de ce zic altii si sa facem ce simtim in acel moment de gratie. dupa aia e infinit mai greu. a posteriori gasim o avalansa de lucruri care stau pe rand&impreuna impotriva regasirii. culmea ironiei este ca mai sus se vb despre constiinta…

15 years ago / Reply

Sper ca acea Miruna sa nu fie gasita. Pentru ca marturisiri de felul acesta e mai bine sa fie unice, acolo, in prezenta celui caruia i s-a facut si nu in articole de reviste glam >> “Uite o femeie curajoasa!”. Imi place sa sper ca inca mai exista oameni simpli, care nu tinjesc dupa cele 15 minute de celebritate. Acela a fost momentul ei, ferice de cei care au vazut-o si auzit-o. Lasati-o in pace.

[…] primul stadiul al cautarilor a fost facebook, twitter si prieteni […]

Leave a Comment


7 × four =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!