tiff -oameni si faze part 1

12.00, dimine pt unii
Mako imi da acreditarea cu foto de vedeta si o uimeste pe Anaceadesteapta. In 2 min ii aduce acreditare cu poza ei, cu datele ei. o facuse pe loc, cautase foto pe net (gasise pe facebook, imi spune Ana)

Mako e brici, se misca cu o viteza care ne uimeste mereu (ma gindesc satz fac un cadou, mako), dar e prea constiincioasa si n-a iesit cu noi la birfe.

17.30 pe linga cinema republica. Ana Maria Marinca, pe strada, la un pas de o trecere ilegala pe roshu (influentata de noi care eram in fata ei la trecerea de pietoni). Mergea linistita indepartindu-se de centru, iar clujenii o asimilasera. Nici macar nu se uitau la ea. avea un suuuuuper pulovar.

Clujul are ce mai misto oameni din tara. oriunde intrebi ceva, lumea te ajuta cu zimbetul pe buze, familiar, urindu-ti apoi noroc, o zi buna sau rostind alte vorbe frumu. M-as muta la cluj.

2 Comments Published

15 years ago / Reply

nu ca restul povestirii m-a lasat rece, dar unde pot vedea pulovarul pietonului Marinca?? he he..

15 years ago / Reply

multzu frumu!imi pare asa de rau ca n-am ieshit! am vrut tare mult sa merg cu voi la shopping and stuff! nici macar la cafea n-a fo!
am descoperit un magazin in iulus mall cand am ajuns o ora pe fuga sa iau ceva la voluntare, magazinul se keama MATHILDE si m-a fortat sa probez 10 rokite din care mi-am luat 3, la pretul de 400 lei (impreuna).

Leave a Comment


− 1 = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!