17 Comments Published

15 years ago / Reply

arata mai bine alb

15 years ago / Reply

o,si demult a fost diagnosticat cu lupus si vitiligo, apoi si-a facut O OPERATIE CA SA-SI albeasca pielea de tot. Cautati pe net ,,vitiligo” si o sa vedeti si singuri R.I.P. MJ!!!

15 years ago / Reply

In nici un caz nu ar arata asa!si sincer nu stiu ce importanta mai are acum cum ar arata daca nu si-ar fi facut operatii!Tot ce ar trebui sa conteze pentru noi este muzica si personalitatea lui!Nu mai judecati oamenii dupa aspectu fizic mai bine i-ati judeca dupa sufletul si bunatatea lor!Ganditi-va cati copii bolnavi a ajutat,toata viata a luptat pentru binele copiilor!Cu operatii sau nu el va ramane mereu in sufletul nostru el va trai mereu prin muzica lui!

15 years ago / Reply

ma intreb oare domnii care au facut experimentul pe compiuter sunt mai frumosi sau o sa reuseasca vreodata in viata lor sa faca ce a facut Michael Jackson?Poate doar in visele lor!

15 years ago / Reply

sunteti nebuni!dc iii faceti lucrul asta?nu-L mai judecati acum…nici acum..cand el a murit nu-L LASATI IN PACE!!!ne-sim-titi!!!!!!!!!!!tot ce conteaza este ca e in sufletele noastre!!We love you,MJ,AND NOW

15 years ago / Reply

Mie sincer imi placea cum arata si acum la 50 de ani chiar daca era mai slab.Avea un look impecabil.Stia sa se si imbrace bine.Nu era deloc ridicol.Avea stilul lui care il prindea f. bine.SUPER TARE.COOOL.Daca Dzeu i-a dat boala inseamna ca asa ar fi trebuit sa arate si nu cred ca chipul unui om dupa o anumita varsta poate sa il dea un program de computer ci natura umana.

14 years ago / Reply

pana in zilele noastre au trait miliardeee de oameni pe aceasta planeta.el e singurul care a avut curajul si a reusit sa faca asa ceva.

14 years ago / Reply

Mereu mi s-a parut un tip si un artist interesant. Nu l-am vazut decat fiind mereu frumos, ceea ce este intrutotul adevarat poate pana la un anumit punct. Am inteles foarte bine si de ce: pentru ca pt mine si milioane de oameni care-l placeau, iubeau sau ascultau nu era important ce calitati fizice avea.Si asa cum cred ca maulti am patit in viata personala am descoperit ca niste oameni stersi poate si mai putini atragatori din punct de vedere fizic sunt FRUMOSI cu totul datorita sufletului lor frumos si a calitatilor lor umane. Nu uitati ca desi acum era alb toata lumea spunea ca MJ este NEGRU!!

14 years ago / Reply

el a fost un om foarte bun a ajutat saraci,copii de la orfelinate el a ajutat copii si oameni lui ii e mila de toti asta vrea sa zica si in cantece bine ca el e king o pop ca e un king of pop foarte bun merita asta . Pacat ca a murit.

14 years ago / Reply

el a fost un om foarte bun a ajutat saraci,copii de la orfelinate el a ajutat copii si oameni lui ii e mila de toti asta vrea sa zica si in cantece bine ca el e king o pop ca e un king of pop foarte bun merita asta . Pacat ca a murit.El tot exista este un spirit ! El sigur ca ar vrea sa mai fie pe pamant dar asa a dat Dumnezeu .Pai este si vina lui doctorul ala daca a facut intentionat un om l`a rugat pe doctor sa ii faca rau si el a facut dar cred ca si Dumnezeu vroia sa il aiba langa el in Rai daca este in Rai.

14 years ago / Reply

Copii lor sunt foarte trista ca a murit tatal lor era bun cu ei a facut chiar si un parc mare mare .Imi doresc sa nu fie mort .

14 years ago / Reply

Il urasc pe michael jackson chiar trebuia sa moara era cel mai prost din lume mie nu mia dat nimic si sunt un copil.

14 years ago / Reply

Buna sunt alexa si il urasc pe maical jecson este un mare bou cretin si tampit care ami e si urat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apropo sunt din bucuresti si caut iubit:D

14 years ago / Reply

Sunt daniela il urasc pe maiceal jekson e un bou tampit handicapat si are pula ca o vaca si abea astept sa o sug ami vreau cadoul inapoi ami bine murea mejkail jaekson la 1 an

14 years ago / Reply

auzi alexa daca tie nu iti place mj nu mai comenta cu numele meu…. (alexa=daniela nicoleta ghita) ….

14 years ago / Reply

oi fi ieu mica de 9 ani,dar de prin ziare,am citit ca michael se ascunde pe o insula.poate este o prostie

14 years ago / Reply

dar LASATIL FANILOR!!ESTE SI EL UN OM CA TOTY CEILALTI.

Leave a Comment


× one = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!