Sex & The city cu Andreea Raicu

prima tv a anuntat astazi ca a inceput lucrul la o productie care “vorbeşte despre noua generaţie de femei, pentru că nimeni nu a descris până acum vieţile lor atât de complicate, cât mai ales auto-complicate şi care se luptă cu deciziile, traficul, soldurile, prietenia şi bărbaţii”

nimeni, doar Candace Bushnell urmata de o liota de alte scriitoare si scenariste care au creat nisha chick lit.

ideea de la prima tv e asa “Interpreta unuia dintre personajele principale, Andreea va juca în povestea a patru prietene care, împreună, vor încerca să facă faţă alegerilor dificile şi provocărilor pe care le întâmpină la 30 de ani dar, mai ales, să-şi păstreze prietenia de aproape cincisprezece ani.”

dincolo de comunicatul prost scris, andreea chiar se potriveste cu genul asta de poveste… acum multi ani cind am scris un text despre SATC si asemanarile cu romania, am vazut-o printre personaje:)

vor fi deci, la toamna, multe coperte cu andreea:)

7 Comments Published

15 years ago / Reply

si pe cine ai mai vazut printre personaje, in afara de ea?

15 years ago / Reply

Mi s-ar parea deosebit daca in rolul prietenelor ar fi chiar prietenele Andreei, iar serialul sa fie in genul reality-show.

15 years ago / Reply

aici sunt textele despre SATC, sunt scrise in 2004 si au aroma anilor de atunci

http://atelier.liternet.ro/arhiva/1203/Cristina-Bazavan/Sex-and-the-City-Episodul-I-Charlotte.html

si eu ma amuz de ele, acum cind le citesc. din aproape in aproape o sa gasesti fiecare personaj cu asemanarile lui autohtone

15 years ago / Reply

“noua generatie de femei”?alegerile dificile incep la 30 de ani?seamana a Balzac.Si totul este asa de nou,ca ma apuc sa-l recitesc pe B.Intre timp s-a inventat fotografia,cinematograful,televiziunea,internetul,dar femeia are aceleasi probleme legate de sexul opus.

15 years ago / Reply

De ce fac politica numai cei cu bani?? De ce nu poti obtine un post inalt daca nu cotizezi la un partid?? Intra pe http://www.momentevesele.ro si citeste pamfletul in versuri “Adio sperante” te rog !! Personajele sunt pur imaginare .

15 years ago / Reply

Nu judeca un serial dupa comunicatul de presa. 😉

15 years ago / Reply

Ce e interesant e ca Prima TV a “avut ideea” acestui serial dupa ce a primit in primavara o propunere de proiect de emisiune exact in genul asta, pe care a refuzat-o. Ulterior, a cerut altei case de productie sa transforme chestia asta in serial. Si iata ca, in toamna se lanseaza aceasta variatiune pe aceeasi tema. Stiu bine povestea pentru ca le cunosc pe unele din persoanele implicate. Nu stiu daca cei de la Prima cunosc faptul ca acest proiect este marca inregistrata, inca dinainte sa-l fi primit ei ca propunere. Asa ca s-ar putea sa aiba surprize… legate de idee si drepturi de autor.

Leave a Comment


× nine = 63


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!