exercitiu de imaginatie: azi sunt Madonna

baietii se uita la meci, eu tre sa scriu text pt JN si ca sa ma antrenez, am fct un exercitiu de imaginatie.
*
Azi sunt Madonna

Stau in camera de hotel de 20 de ore. E foarte posibil sa mai stau inca alte 20. Am draperiile trase pentru ca paparazzi stiu deja care e camera mea si pindesc de prin cladirile invecinate.
Copiii se joaca jos. Stiu ca dupa concert trebuie sa ma odihnesc si sa am liniste.

Am 51 de ani, aseara am parcurs o scena uriasa in sus si-n jos, am dominat si am incercat sa cuceresc un public care nu m-a iubit. E ok, mi s-a mai intimplat asta. Acum stau in camera de hotel.

Si acum 2 zile am stat tot in camera de hotel, singura- inchisa, si acum 4 zile. Si acum 6, 8, 10 zile. Asta fac cind sunt in turneu. Asta am facut o buna parte din viata: concerte, sport, fuga de paparazzi si camerele de hotel.

Citeodata ma distrez cu dansatorii sau membrii echipei; ei au 20 spre 30 de ani si eu am 51. Nu-i arat pe dinafara, asta e atu-ul meu, dar nimeni nu stie cit din anii astia ii simt pe dinauntru.

Ar putea gasi un indiciu in cit de mult m-am cautat pe mine in toti anii astia: mi-am schimbat religia, barbatii, am trait totul cu viteza si, ca sa ma asez, am inceput sa adopt copii.

Dar nu mi-am gasit linistea. Nici acum in camera asta de hotel in care stau singura, nu e liniste.

Uneori ma gindesc ca e bine ca sunt asa: am facut bani, am schimbat lumea muzicii, inca mai pot face asta si n-o sa ma opresc pentru ca nu pot trai altfel.

Alteori ma intreb: si pina cind?

Azi sunt Madonna, in camera de hotel, inchisa. De 20 de ore.

*
continuati voi exercitiul de imaginatie: azi sunt Madonna.

7 Comments Published

15 years ago / Reply

Azi sunt Madonna.
Am pe putin 5 milioane de dolari in buzunar si ma doare in cot ca sunt unii care ma critica.
Eu fac bani:Im a material girl.Traiesc cu cine imi place, cat imi place, cum imi place.”Am cu ce”…

@cristina: crezi tu ca ea isi pune problema singuratatii? Mie mi se pare atat de superficiala si goala de sentimente, de emotii: asta are stomac tare!

15 years ago / Reply

frumos text!

15 years ago / Reply

eu chiar cred ca isi pune pb singuratatii…..sau cel putin a batranetii

15 years ago / Reply

Normal ca se simte singura. Normal ca nu e implinita sentimental. Ce a reusit Madonna pana acum e ceva material. Pur si simplu se vede ca nu e implinita, ca-si doreste pe cineva stabil alaturi. Si.. nu stiu, pur si simplu pe mine ma fascineza zambetul ei si uneori ma inveseleste. Si poate ca cel mai mare respect pe care-l am pentru ea, e ca la cati bani are ar putea sa stea bine mersi, dar nu, ea inca munceste..

15 years ago / Reply

Sunt Madonna, dar la mine nu se inchina nimeni. Eu ma inchin la toti cei care isi rup din viata ca sa ma vada. Sa ma asculte. Sa ma iubeasca. Sa ma urasca.
Am semnat demult, cu sange, pactul cu celebritatea. A meritat. Si ce daca sunt singura? Si ce daca nu se intreaba nimeni ce se intampla cand ies de pe scena? Am 51 de ani si nu am avut niciodata liniste. Nu stiu sa traiesc altfel. Eu sunt Madonna, iar viata e scena mea, pe care actele se succced in ciuda ridurilor si lacrimilor din spatele mastii. Sunt mai mult decat om. Decat femeie. Sunt legenda. Sunt visul multor Veronici Ciccone. Sunt spectacol. And show must go on, don’t matter the price…

15 years ago / Reply

@Veronique:
Frumos spus.

15 years ago / Reply

… “iar ieri, eu, Madonna, am facut sex cu Andreea. Imi place ce a scris despre experienta noastra si daca o singura femeie m-a iubit in felul asta e de bine: http://nouaiubire.blogspot.com/2009/08/am-facut-sex-cu-madonna.html “.

Leave a Comment


6 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!