cum am intrat in Palatul Sutu si ce am facut acolo

M-a rugat Cristi Sutu sa scriu un post pt blogul lui cit e in vacanta. N-am apucat sa ma bucur de invitatie ca, desigur, m-am speriat/ rusinat. “ce sa scriu eu acolo?”

Au avut grija prietenii sa ma incurajeze “ai grija ca e citit de politicieni si oameni seriosi, sa nu faci mascari, sa nu povestesti prostii”; asa ca, numai cind ma gindeam ca va veni deadline-ul si va trebui sa scriu ceva, ma apuca panica instant.

(stiu, din scris traiesc si n-ar trebui sa reactionez asa. dar daca scriu ceva aici, pe blogul meu, si nu va place, n-am nicio problema. e casa mea si primesc oamenii in ea asa cum vreau eu. articolele din revista or ziar au regimul lor special, am antrenament si pentru incasat pumni si pt laudele pentru ele. dar cind merg in vizita, tre sa scriu la prieteni, totul devine mult mai complicat)

am trecut cu gindul peste 5 sau 6 posibilitati de subiecte. la un moment dat ma gindeam sa pun niste nuduri faimoase cu barbati, sa se bucure si partea feminina a cititorilor, pentru ca de politici se bucura barbatii care citesc blogul lui Cristi.

in cele din urma am ramas cu trei subiecte pe care le-am postat pe twitter intru sondarea opiniei publice. “tre sa scriu p sutu.ro alegeti: fotografi faimosi p care i-am intilnit, ceva f intim cu dl Rebengiuc or c cauta regizorul lui Monk in bucu?”

eu as fi vrut Monk, Cristi – din vacanta – mi-a spus ca-i suride subiectul cu fotografii faimosi. Ce a ales publicul cititi la o vizita in Palatul Sutu

2 Comments Published

15 years ago / Reply

Buna.
Un e-mail se poate?
Multumesc.

15 years ago / Reply

cristina.bazavan la tabu.ro

Leave a Comment


9 + eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!