dna diriginta Dorina Lazar

In lumea teatrului i se spune diriginta.

E greu sa faci ceva in Teatrul Odeon daca nu este ea convinsa ca e bine. Isi ingrijeste si supravegheaza copiii (actori uneori de-o virsta cu ea sau chiar mai batrini) cu o mina de fier si-un zimbet politicos. Angajeaza tineri din colturile tarii sau ii aduce, cu greu, pentru spectacole de-o stagiune. Are putere de convingere la primarie si obtine finantarile care ii tin teatrul in viata, are contactele necesare ca sa-si duca piesele pe afara (uneori – piesele in care joaca si ea). Are instinctul de a pune pe aceeasi scena spectacole pentru categorii diferite de public, publicul lui Alexandru Dabija sau al lui Radu Afrim cu publicul lui Andrei Serban sau cel al lui CRBL.

Si uite, ca a fost prima care a acceptat o mini stagiune a unei piese straine – cu Fanny Ardant in rol principal – asa cum fac marile teatre din lume.

Are un teatru mic, dar cu o sala incredibil de frumoasa, a carei cupola – cind se deschide si lasa sa se vada cerul- , iti taie respiratia.

*
Si-atunci ce sa caute in teatrul asta, circul lui Vadim?!

Nu exista absolut niciun contract intre organizatorii acestui eveniment si Teatrul Odeon, nicio hartie scrisa. Viceprimarul Victor Iovici m-a contactat, miercuri, spunand ca doreste ca retina sala pentru un eveniment in legatura cu primarul Sorin Oprescu. Teatrele sunt subordonate primariei, astfel ca, la cererea acesteia, suntem obligati sa le punem la dispozitie sala. Nicio secunda nu s-a vorbit despre PRM. As fi spus nu hotarat de la inceput

a declarat pentru NewsIn Dorina Lazar, directorul Teatrului Odeon.

*
Pe twitter, tinerii scot vorbe de duh: @toateBlogurile Genial! Dorina Lazar (directoarea Odeon) l-a trimis pe Vadim sa-si faca lansarea la Teatrul de Comedie!

Asa se face ca dna diriginta Dorina Lazar a punctat la tineri inca o data:)

5 Comments Published

14 years ago / Reply

Tare Doamna Dorina Lazar!
Felicitari Doamna Diriginta!!!!!

14 years ago / Reply

păcat că oamenii politici târăsc în noroiul lor oameni de valore și cu principii puternice.

14 years ago / Reply

La ora la care scriu Vadim a recunoscut public ca nu exista nici un cotract pt teatru.
Am avut azi un exemplu de demagogie si minciuna din partea acestui personaj cu probleme de comportament , dar si un exemplu de curaj din partea dn Doina Lazar care a avut taria sa infrunte un sistem politic defect.

14 years ago / Reply

din cite se vede avem de-a face cu o “Doamna de fier”

14 years ago / Reply

hahaha, ce i-a facut vadim la asta in revista lui. s-a meritat sa nu-l lase sa intre in teatru? eu zic ca nu.

Leave a Comment


× two = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!