making of Lavazza calendar 2010

daca vreti sa aveti o idee despre cum se fac sedintele foto la casele foarte mari, uitati-va la making of-ul de mai jos.

citeva detalii ca sa aveti o imagine mai aproape de realitate.

sedinta foto pentru calendar a durat 7 zile. cite un cadru pe zi, iar seara se incepea pregatirea pentru cadrul de a doua zi. chiar si fotograful, Miles Aldridge (altfel, cu mari shootinguri la activ), spune ca a fost uimit cum desenele lui au prins viata in decoruri spectaculoase.

Miles e un f f mare fan Fellini si, pentru acest calendar, a lucrat la 2 pasi de studioul unde acesta si-a facut filmele, in cinecitta. marea lui bucurie a fost ca unul dintre domnii care i-a facut decorurile, mai exact statuile care apar in poze, este cel care a facut toate statuile in filmele lui Fellini de la 8 1/2 incoace. domnul in cauza ( nu si-a reamintit numele lui, dar o sa mi-l trimita ofiterul sau de presa) i-a aratat schite facute de Fellini pentru filmele sale si “a fost ca un vis implinit,am fost aproape de Fellini”

cum am stat multicel de vorba cu dl Aldridge o sa revin cu citeva detalii simpatice de la diverse sedinte foto, pt Vogue sau The New York Times.

One Comment Published

15 years ago / Reply

Este impresionant, este o alta lume, dar ceea ce este de invatat este seriozotatea si responsabilitatea cu care “altii” stiu sa isi faca treaba indiferent de domeniu.
La noi …. nu am cuvinte .Mai avem de invatat multe.

Leave a Comment


+ 5 = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!