o intilnire magica… sau cum m-a facut Bucurenci sa pling:)

Acum citeva zile, sub influenta unui minunat articol scris de dl Radu Cosasu pt Gazeta Sporturilor, spuneam ca mi-as dori foarte tare sa-l cunosc.
Ma alintam si scriam “oare imi supralicitez norocul daca trec pe wish listul de ziua mea (care va sa vina f f curind) sa ma intilnesc cindva, oricind cu dl Radu Cosasu?!”

Aseara m-am aflat fata in fata cu dl Cosasu si mi-au dat lacrimile instant.
Mi s-a parut ireal ca a venit sa ma cunoasca, drept dar de ziua mea. Pret de citeva minute bune nu ma puteam concetra la nimik, tot ceea ce aveam in minte era: “Cum si ce i s-a povestit? Cum de a vrut sa vina sa ma cunoasca?”

Ii datorez bucuria aceasta imensa (si-acum cind scriu imi dau lacrimile) lui Dragos Bucurenci care a complotat cu Ana Onisei pentru ceva ce nu stiu inca sa pun in cuvinte.

*

Intilnirea a fost magica. Am multe amintiri din cele aproape 3 ore petrecute impreuna, multe cu povesti de demult, dar si imagini cu gesturi si taceri.

Cum era privirea aceea blinda care parea ca spune, in linistea care se aseza din cind in cind, “nu va povestesc asta. nu trebuie sa suferiti si voi”.

Cind voi putea privi mai de la distanta intimplarea (la sfirsit, m-am plimbat o jumatate de ora aiurea pe strazi ca sa imi revin un pic), am sa incerc sa o descriu mai mult.

Acum multumiri multe lui Dragos Bucurenci, Anei Onisei si, mai ales, Dlui Cosasu. Pentru intinire, pentru CD-ul cu Brel, pentru emotionantele rinduri dedicate pe coperta de garda a cartii si pentru ceea ce nu stiu daca o sa pot sa pun in cuvinte.

10 Comments Published

14 years ago / Reply

Apai… La Multi Ani, dara! Si sa traiesti, si toti Bazavanii sa traiasca, mai ales ca am motive personale sa-ti urez asta.

14 years ago / Reply

suntem rude? fie si prin alianta?:)))

14 years ago / Reply

Cand e ziua ta? Ah si tu balanta… ce frumos. 🙂

14 years ago / Reply

si tu? eu, 4:)

14 years ago / Reply

Oh, a trecut ziua ta. 🙁 Si a mea a trecut. A fost vineri pe 9. 🙂

[…] iubit o tura pe Bucurenci pentru ca, impreuna cu Ana, intr-o seara de luni m-a lovit tare in stomac cu aceasa intilnire. RSS 2.0 | TrackBack Publicitate /* (c)AdOcean 2003-2009, f5web_ro.tabu.ro.site.box […]

[…] * l-am revazut miercuri seara pe dl Cosasu la MTR si mi-a fost f f drag de dinsul, din nou. si m-am gindit, cind ascultam raspunsurile la intrebarile publicului, m-am gindit intr-un mod egosit si orgolios, ca uite eu am avut norocul de o doza mare de Cosasu intr-o seara pe o terasa. si stiu si tacerile, si gesturile, si pipa, si glumele, si “dar-ul vs insa-ul”. si l-am mai iubit o tura pe Bucurenci pentru ca, impreuna cu Ana, intr-o seara de luni m-a lovit tare in stomac cu aceasta intilnire. […]

14 years ago / Reply

la multi ani draga cristina !!stiu-sau banuiesc cum te-ai simtit !si ma bucur din inima pentru un dar absolut minunat si mai ales pentru ca ai prieteni minunati care chiar stiu ce-ti doresti !Si ce ti-ar bucura inima fff mult intr-o zi speciala pentru ca e ziua in care tu ai venit sa spui buna dimineata lume!!drum bun in america saluta statuia si pt noi astia care raminem aici sa-ti tinem spatele !!!si intorsul.. mai vezi tu …au o mincare care e plina de hormoni si ingrasa ..te imbratisez cu drag …

[…] Nu are legatura cu intilnirea magica de anul trecut de la ziua mea pe care i-o datorez 100%. 2. N-are legatura nici cu faptul ca de 4 […]

[…] binoche. se poate? pot sa pun asta pe wish list de ziua mea? ca anul trecut ce am scris aici drept dorinta de ziua mea s-a indeplinit RSS 2.0 | TrackBack Publicitate /* (c)AdOcean 2003-2009, […]

Leave a Comment


3 × nine =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!