istoria din spatele stirii “se-nchide Tabu” la Optimism 2010

Miine, 9 aprilie 2010, de la ora 15.30 dezvalui pentru prima data istoria din spatele stirii “se-nchide tabu”.

n-am comentat pina acum nimic despre plecarea revistei Tabu din trustul Catavencu. O voi face miine pentru ca organizatorul Optimism 2010, Cristi Manafu, care stie o parte din ceea ce am trait in zilele respective, m-a rugat sa descriu filmul zilei de 20 octombrie, ziua in care am aflat – din nimic care sa ne faca sa banuim asta – ca Tabu nu va mai fi.

m-am gindit sa vorbesc despre mai mult de atit, asa ca iata ce va contine povestirea mea:
cum am aflat vestile rele,
cum am controlat damage-urile de imagine si ce greseli am facut in managerierea echipei
cum s-a regrupat emotional echipa
cum am facut o editie noua tabu cu gindul ca, daca e ultima, sa fie cea care sa insemne cel mai mult pentru noi

si, desigur, ce am invatat eu din toate astea… (aici va dau un hint, din zilele alea am inceput sa-l iubesc si mai tare pe Cornel Ilie de la Vunk, dar desigur el va afla asta tot acum)

mai am doua invitatii disponibile, daca doriti sa participati miine la Optimism 2010 puteti sa va inscrieti aici cu un comment.

Optimism 2010 are loc la Howard Johnson, este organizat de Evensys si Gusto. Inscrierea participantilor incepe la ora 13.00. ceilalti speakeri ii gasiti aici.

P.S. Este singura data cind voi povesti/comenta ce s-a intimplat atunci. asa ca daca aveti intrebari va astept la Optimism 2010.

6 Comments Published

14 years ago / Reply

Mi-ar placea tare mult sa vin si sa ascult.

Mihaela

14 years ago / Reply

E draguta treaba asta cu optimismul. Din cand in cand ai nevoie sa auzi oamenii din jur cum iti povestesc ca au trecut prin incercari grele si au avut curajul sa mearga mai departe. Cel putin in cazul meu particular asa este.

14 years ago / Reply

Daca mai ai una din cele doua invitatii, mi-ar placea sa particip. Multumesc

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » istoria din spatele stirii “se-nchide Tabu” la Optim… bazavan.tabu.ro/2010/04/08/istoria-din-spatele-stirii-se-nchide-tabu-la-optimism-2010 – view page – cached Miine, 9 aprilie 2010, de la ora 15.30 dezvalui pentru prima data istoria din spatele stirii “se-nchide tabu”. Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[‘evensys’] = {“location”:”Bucharest, Romania”,”photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/56154732/evensys_normal.jpg”,”name”:”evensys”,”url”:”http://twitter.com/evensys”,”nick”:”evensys”,”description”:”Evensys is an event planning company.”,”influence”:””}; evensys: “Istoria din spatele stirii “se-nchide Tabu” la Optimism 2010 http://bit.ly/9Qhghu ” 56 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]

[…] bucur ca printre vorbitori i-am regasit pe Cristina Bazavan, Dan Dumitrescu si Alex […]

14 years ago / Reply

Felicitari inca o data pentru prezentare si pentru prezenta ;), Cristina. Ai tinut sala in tacere pentru cateva minute bune, ceea ce spune multe… Pe mine chiar m-a impresionat povestea si cel mai important este ca finalul, pe care il cunoastem cu totii si care de fapt nu este un final, ne-a adus zambetul pe buze si optimismul in suflet. 🙂

Pe de alta parte, eu vreau sa stiu cum facem sa sar cu parasuta! 😀

Mi-e si jena sa recunosc ca tanjesc la salturi de cativa ani buni dar inca nu am sarit decat pe geamul casei de la tara. Tin minte ca prima oara am incercat prin clasa a 12-a sa ma inscriu la niste cursuri gratuite, dar se dadea un adevarat concurs de admitere ce avea si o componenta practica – niste probe de sport. Si evident ca nu am fost in stare sa fac 10 tractiuni. Ulterior, cand deja nu mai exista varianta gratuita pentru ca depasisem varsta limita, am renuntat la idee pentru ca bursa de la facultate nu-mi acoperea asemenea cheltuieli suplimentare. Dupa ce m-am angajat am inceput sa dau vina pe lipsa de timp.

Ei bine, azi mi-ai readus aminte de vechea mea dorinta si ai retrezit pofta si entuziasmul in mine. Ca ma impingi din avion sau nu, multam fain oricum ca m-ai impins involuntar spre a ma reinteresa de salturi. 🙂

Zi insorita sa ai!

Leave a Comment


9 + eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!