Un Vis de 10 ani: Cel mai curajos concurs al verii

Vinerea viitoare mi se implineste un vis de acum 10 ani☺

Pe 30 aprilie, la Universitate o tinara va face proba curajului ei. Se va spala intr-o cabina de dus suspendata deasupra Bucurestiului. La ora 9 dimineata.

E un concurs Tabu, sustinut de Radio Zu si realizat cu participarea exceptionala Dove, dar istoria din spatele lui e una foarte foarte personala.

*
Acum 10 ani, chiar pe vremea asta, la sfirsitul lui aprilie ne pregateam sa lansam Europa FM.

Am facut multe propuneri atunci despre cum sa atragem atentia asupra statiei si, cum la radio morning show-ul e cheia, am propus sa facem un matinal inedit cu o gazda speciala: o tinara care face dus in mijlocul bucurestiului.

Din mai multe motive, interne si externe, nu ne-a iesit. Am suferit foarte mult atunci, pentru ca imi placea ideea si credeam tare in ea.

La fix 10 ani distanta am luat-o de la capat cu proiectul asta si totul pentru mine e incarcat simboluri.

*
pentru noi, Tabu, e momentul in care aratam tuturor inca o data ce putem sa facem. lucruri la care nici nu v-ati fi gindit. care sa va bine dispuna.

Buzdugan si Morar vor vorbi despre concurs, morningul facut de ei la Zu va gazdui tot concursul. Amindoi imi erau colegi in urma cu 10 ani.

Dove, partenerul care ne sustine, e prieten cu Tabu de 4 ani si ne-a fost alaturi de foarte multe ori.

*
acum suntem pe ultima suta de metri a concursului si oricare dintre voi poate alege fata care sa fie sub dus.

Exista trei finaliste (f frumoase), care merg saptamina viitoare la Radio Zu si se supun arogantelor baietilor. Iar voi, dupa ce le cunoasteti, va votati preferata.

Mi-ar placea sa ne vedem vineri dimineata, la ora 9, la Universitate.
Voi veti fi amuzati, incitati de curajul unei tinere domnisoare care face dus in public, intr-o cabina suspendata deasupra Bucurestiului. Eu voi fi emotionata pentru ca mi se indeplineste un vis.

Se indeplineste la 10 ani distanta, ca o confirmare a faptului ca daca ai incredere in ideile tale, gasesti o cale sa le duci la capat.

Si ca o maaare uimire pentru toti cei care in urma cu citeva luni credeau ca nu vom mai exista.

*

Partenerul nostru, Dove, lanseaza cu aceasta ocazie un gel de dus – Dove Visible Care cu Nutrium Moisture si n-o sa va vina sa credeti, dar tineam asa de mult la ideea mea, incit n-am vrut sa le propun proiectul pina cind nu am testat produsul lor sa vad daca livreaza ceea ce promite 🙂 (piele vizibil mai catifeleta dupa 7 zile de utilizare)

Noroc ca e chiar misto, plus ca suntem prieteni vechi si-mi stiu felul de a fi, asa ca nu s-au suparat pe impertinenta mea.:)

*
Imi doresc f tare sa fiti vineri acolo sa va bucurati impreuna cu mine.

13 Comments Published

14 years ago / Reply

Mi se pare aiurea sa va asociati cu Zu!
Sunt pentru un cu totul alt tip de public decat voi!!!!

14 years ago / Reply

Ah, dar mai multa lume pleaca de vineri dimineata pentru weekendul cu 1 mai.
Chiar mi-ar fi placut sa vad asta!

[…] tevatura e pusă la cale de revista Tabu (e o idee mai veche de-a lor) împreună cu Dove şi Radio […]

[…] in vazul tuturor. Campania e sustinuta de Tabu si Radio Zu, iar Cristina Bazavan povesteste pe blogul ei de unde aceasta idee de lansare a Dove VisibleCare. Cine e curajoasa care va face dus la inaltime? […]

[…] iar niste oameni (in frunte cu Cristina Bazavan) s-au gandit sa faca o chestie tare indrazneata: sa puna o gagica sa faca dus intr-o cabina suspendata la 4 metri inaltime. Si sa foloseasca un gel de dus Dove, […]

14 years ago / Reply

4 metri nu inseamna chiar deasupra Bucurestiului 🙂

[…] face parte din campania de lansare a noului gel de dus Dove VisibleCare. Alte detalii … aici …  Permalink|Comments RSS Feed – Post a comment|Trackback […]

[…] face parte din campania de lansare a noului gel de dus Dove VisibleCare. Alte detalii … aici […]

14 years ago / Reply

Da’… un live streaming, pentru noi, astia de la mai multi kilometri distanta… se exista?

[…] public, in centrul Bucurestiului… Ideea este veche de 10 ani si mai multe detalii despre asta ne povesteste Cristina Bazavan pe blogul ei. Cu ocazia acestui eveniment se lanseaza si noul gel de dus Dove Visible Care, despre care Cristina […]

[…] Romina Agapi, va face duș într-o cabină suspendată la patru metri. Ideea îi aparține Cristinei Bazavan, de la Tabu, și este susținută de Dove și Radio […]

[…] romanilor, care nu ne fac catusi de putin cinste, insa care din pacate reflecta realitatea, revista Tabu impreuna cu Dove si cu sprijinul radio ZU, ne provoaca la un exercitiu public ce se dovedeste a fi […]

[…] orgoliul meu – caci ideea e a mea de mai bine de 10 ani – tresalta un pic de […]

Leave a Comment


9 − two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!