cazul Hoara

Televiziunile au dat aseara imagini cu Marcel Hoara alergat de multimea de manifestanti din fata Guvernului. Toate tv-urile au blamat multimea, dar s-au folosit de imagini ca sa arate furia si dorinta de razbunare fata de guvernati.
N-a zis nimeni nimic ca, de fapt, televiziunea care a generat scandalul e vinovata.

Si asta nu e deloc fair.

*
Sa explic: Orice producator de stiri stia ca daca aduce un reprezentant al Puterii in mijlocul manifestantilor va iesi circ. Pe asta cred ca s-au si bazat, pe scandal aducator de audienta.

Daca ar fi dorit sa fie onesti fata de oricare invitat al Puterii, ar fi avut studioul protejat de multime, cu grilaje metalice si cu bodyguarzi ca sa pastreze o distanta non agresiva intre masa emisiunii si multime.

Nu s-a dorit asta.
Multimea putea sa o mingiie pe crestet pe Sandra Stoicescu si, evident, sa-l imbrinceasca pe Hoara.

De dimineata la Antena 3 se aduceau laude echipei care a stat straja si s-a transformat in perete in apararea lui Hoara. C’mon, v-ati pus in pericol si oamenii vostri, tot pentru audienta.

Not not fair.

*
De ce s-a dus Hoara acolo? De, ma iertati, bou!
Dar asta e cu totul alta discutie. Scandalul a fost premeditat, iar informatia e facuta acum manipulatoriu.

Si eu cred ca guvernatii astia sunt varza-idioti-cei mai prosti ever, si eu stiu ca ne e greu si ca o sa ne fie si mai greu, dar asta nu are nimic de-a face cu mascarile astea urite care ii imping pe naivi in zone violente.

*
Altfel, decit sa stam cu miinile in sin sau sa vociferam ca uite ce greu ne e, zic ca ar fi mai bine sa muncim.

Eu ma ofer sa prestez pentru statul roman, ce are el nevoie de prestat, o zi pe saptamina, voluntar, pina la sfirsitul anului.
Vrea la scoala? Merg. Vrea la maturat? Merg si acolo. Vrea la ghiseu? Prestez. Vrea la spital la muncile necalificate? Ok, rabd si muncesc.

Sa zica un reprezentant al statului unde are nevoie de munca voluntara pentru ca a dat multi oameni afara ca sa reduca costurile, si eu merg frumos si muncesc.

E mai util decit sa manipulam sau sa stam cu miinile in sin si sa ne vaitam ca tara se duce de ripa.

4 Comments Published

14 years ago / Reply

bun. o foarte buna abordare. subscriu si o sa provoc, la randul meu, si pe altii sa’ti urmeze exemplul.

14 years ago / Reply

Hristos S-a Inaltat! Sarut’mana! Oarecum gand la gand. Citeste te rog articolul Ruxandrei si comentariul 159. http://pandoras.realitatea.net/politica-societate/dansul-pinguinului-in-pasi-de-miting-8501.html#comment-35396 . Eu sunt acum in zona “jos stresul” (mai pe intelesul generatiei asteia de ameri(ta)caniti, “downshifting”, asa ca am o gramada de timp. Nu sunt genul Rambo, adica sa fac totul de unul singur. Culmea e ca acum Romania si noi, locuitorii care am mai ramas in ea si nu suntem grav bolnavi, are nevoie tocmai de “cei multi”, nu de Rambo, fara nicio legatura cu calitatea lui de razboinic. Chiar imi pare rau, dar cultura precara sau memoria slaba ma impiedica sa dau ca exemplu un personaj mai ilustru decat Rambo. A, si chestia cu “multi, da’ prosti – prosti, da’ multi” e o simpla replica … literara … sau literala (stai sa caut pe google)… mai bine zic “e pura literatura”.
greierele si furnica

14 years ago / Reply

“avem nevoie”, nu “are nevoie” ; imi cer scuze, cat as vrea sa par de scolit tot imi scapa buza de pampalau in afara.

greierele si furnica

14 years ago / Reply

am avut o opinie asemanatoare cu a ta pe facebook. unde un antenist a vazut ce-am scris si mi-a scos ochii. iti zic in privat discutia ridicola..ideea este ca ei cred ca e de datoria lor sa faca reporting de la orice event. replica mea de baza a fost ca daca reportingul inseamna sa-i intrebi pe batrani ce pensii au si sa-i pui sa-si arate talonul de pensie la camera, atunci inseamna ca nu stiu eu ce e televiziunea…

Leave a Comment


6 − six =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!