de ce iubesc sibiul…

am super amintiri (culturale si mai putin culturale) legate de sibiu, mi-e intotdeauna cald si bine in orasul asta – chiar daca ploua si sunt incaltata – cum altfel- in bascheti albi.
intr-o vreme ma gindeam ca m-as muta aici… inca mai cochetez cu gindul asta – poate la pensie:)

astazi am avut inca un exemplu de cit de misto e lumea de aici.

m-am dus sa-mi cumpar telefon de la un magazin vodafone din piata mare (telu’ meu a crapat de 2 zile), iar doamna care s-a ocupat de mine a remarcat ca platesc prea mult la factura pt ca am un abonament vechi.

– daca va fac alt abonament, aveti de 3 ori mai multe minute si platiti jumatate.
– si am si net?
– da, si va fac si asigurare, daca vi se strica telefonul cind sunteti plecata sa vi-l inlocuim oriunde ati fi.

suuuuper simpa doamna.
s-a ocupat dinsa de tot, eu doar am semnat si-am platit. si-am inlocuit samsungul smeker cu screen touch & look fashion like cu un nokia smart si practic.

iar la sfirsit, cind sa ies din magazin mi-a spus
– e un service un pic mai sus pe strada, nu e vodafone… dar vreti sa sun acolo sa-i rog sa incerce sa va transfere numerele? si daca nu va intelegeti cu telefonul acesta pentru ca vad ca nu sunteti foarte tehnica (:) ) veniti in doua zile si vi-l schimbam cu altul.

so, me happy.
un om tare fain.
sper sa o bonuseze cineva pe doamna de la vodafone din piata mare din sibiu pt ca si-a facut tare bine treaba astazi si nu m-am simtit deloc frustrata ca sunt varza in materie de telefoane & tehnical stuff.

P.S. nu s-au putut transfera numerele. daca sunt in agenda voastra de telefon as aprecia daca-mi dati un sms cu numele vostru ca sa-mi completez agenda. acum e aproape goala:)

One Comment Published

[…] de ce iubesc sibiul… […]

Leave a Comment


eight × = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!