un proiect pentru Cupa Davis – scrisoare catre Ruxandra Dragomir

Stimata Doamna Ruxandra Dragomir,

Conduceti Federatia Romana de Tenis de ceva vreme, o pozitie pe care n-au ocupat-o femeile pina acum, iar femeile, prin natura lor biologica, trebuie sa intretina /dezvolte familia.

Dupa meciul de astazi de Cupa Davis, vazut la fata locului pe Arenele BNR, imi permit sa va fac o sugestie, doamna Ruxandra Dragomir.

Cresteti sentimentul de familie intre membrii echipei de Cupa Davis de azi sau de acum 20 de ani.
Dati-le ceva in schimb si convingeti-i pe membrii vechi ai echipei sa vina la meciurile echipe actuale, cind ele se afla in tara.
Transformati meciul de acasa de Cupa Davis in reuniunea de familie – cu verisori, unchi si bunici – de la domnul Bardan trecind prin Nastase & Tiriac si pina la Segarceanu, Cosac, Pescariu.

Sa-i vedem pe toti in public, bucurindu-se pentru reusitele pustilor de astazi sau incurajindu-i cind tocmai au ratat punctul.

Pentru echipa ar fi caldura familiei care vorbeste acelasi limbaj (sportiv) si, chiar daca nu ar avea timp sa stea de vorba decit la o bere in ultima seara, tot ar fi un cistig emotional incredibil in cele 3 zile de competitie.

Pentru public ar fi…magie.

Doamna Ruxandra Dragomir, daca va ginditi ca nu vor veni pentru ca nu aveti bani sa le dati, mai ginditi-va o clipa: toate aceste foste glorii ale tenisului nostru au nevoie in primul rind de atentia publicului. Asta le lipseste cel mai tare.

Organizati un meci demonstrativ in ziua cea mai scurta competitional, simbata, in care toti fostii membrii ai echipei de Cupa Davis sa joace cite un game. Ar fi un set incredibil, pentru care ar plati si sponsorii si publicul.
Si-ar trezi emotii si amintiri incredibile.

Va multumesc.

*
Mi-au lipsit astazi pe Arena Progresul , Tiriac, Nastase, Segarceanu, Cosac si Pescariu. mi-am dat seama de asta cind l-am vazut in fata mea pe domnul Alexe Bardan, purtindu-si batrinetile cu eleganta sportivului de alta data.
Si-am avut gindul asta pe care l-am dezvoltat cu Razvan Penescu, cel mai pasionat de tenis dintre prietenii mei.

P.S. Doamna Ruxandra Dragomir, daca faceti un proiect de genul asta, eu muncesc gratis pentru el. Si sunt sigura ca mai gasesc si alti prieteni care sa vina sa munceasca gratis.

7 Comments Published

14 years ago / Reply

iar eu ajut cu ce știu: comunicare vizuală (afise, pliante, website de eveniment etc).

14 years ago / Reply

Am crescut jucand tenis si am ajuns sa urmez o facultate de comunicare dupa ce am fost acreditat ca reporter din partea Sport XXI, pe atunci, la un meci de Cupa Davis. Am stat chiar langa Alexe Bardan. Voi lucra cu placere si pasiune alaturi de oricine daca asta ar insemna ridicarea tenisului romanesc la nivelul la care trebuie sa fie un sport asa de nobil. Multumesc lui Chinezu ca a dat acest link. Nu l-as fi descoperit altfel!

[…] Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis bazavan.tabu.ro/2010/05/08/un-proiect-pentru-cupa-davis-scrisoare-catre-ruxandra-dragomir – view page – cached Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[‘andreiciobica’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/679730185/eu_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/andreiciobica”,”nick”:”andreiciobica”}; andreiciobica: “RT @chinezu: RT @cristinabazavan: Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 10 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘basicart’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/289191325/000014b_w_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/basicart”,”nick”:”basicart”}; basicart: “RT @chinezu: RT @cristinabazavan: Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 12 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘mariusbalaban’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/812266271/IMG_0161_normal.JPG”,”url”:”http://twitter.com/mariusbalaban”,”nick”:”mariusbalaban”}; mariusbalaban: “♻ RT @cristinabazavan: Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 14 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘amorphis05’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/342693875/Iluzie5_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/amorphis05″,”nick”:”amorphis05″}; amorphis05: “RT @chinezu: RT @cristinabazavan: Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 16 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘sorinablonda’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/878968513/IMG_4124a_800px_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/sorinablonda”,”nick”:”sorinablonda”}; sorinablonda: “RT @cristinabazavan: Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 17 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘chinezu’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/422131523/chinezu-avatar_normal.png”,”url”:”http://twitter.com/chinezu”,”nick”:”chinezu”}; chinezuHighly Influential: “RT @cristinabazavan: Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 18 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘cristinabazavan’] = {“photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/632586912/cristina_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/cristinabazavan”,”nick”:”cristinabazavan”}; cristinabazavan: “Scrisoare deschisa catre Ruxandra Dragomir, presedinte Federatia Romana de Tenis http://tinyurl.com/cupa-davis ” 22 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]

14 years ago / Reply

Si eu as lucra la un astfel de proiect oricand si oriunde!

14 years ago / Reply

Culmea e că e nevoie doar de gesturi mici, simple, la îndemînă pentru a schimba lucruri în lumea noastră. Ceea ce sugerează Cristina aici e banal, la mintea cocoşului. Şi cu toate astea nu se întîmplă…

Dacă veniţi mîine la meci, printaţi scrisoarea asta (sau copiaţi-o pe o hîrtie= şi duceţi-o Ruxandrei Dragomir. O veţi găsi în tribună. Ca să o recunoaşteţi, e nevoie doar să o căutaţi pe Google:

http://www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=RUXANDRA+DRAGOMIR&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ofzlS7PVNMaYOMP7wOUN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCAQsAQwAA

Poate ceva se va schimba dacă ideea asta simplă ajunge la ea.

****

Un om pe care nu îl cunosc încă, dar pe care îl ajut de ceva vreme, a făcut un site pentru afişarea rezultatelor românilor în turnee de seniori şi juniori. Aşa am ajuns să ştiu rezultate, aşa am aflat că de la începutul anului şi pînă acum am avut aproape în fiecare săptămînă am cîştigat cîte un turneu de dublu, aşa aflu ce fac Alexandra, Sorana, Victor, Horia şi toţi ceilalţi în fiecare săptămînă.

Mie mi se pare foarte util pentru cei pasionaţi de tenis: http://tenisromania.ro/. Şi mi se pare că acolo se construieşte ceva pentru familia celor interesaţi de tenis.

14 years ago / Reply

Am crescut jucand tenis si am ajuns sa urmez o facultate de comunicare dupa ce am fost acreditat ca reporter din partea Sport XXI, pe atunci, la un meci de Cupa Davis. Am stat chiar langa Alexe Bardan. Voi lucra cu placere si pasiune alaturi de oricine daca asta ar insemna ridicarea tenisului romanesc la nivelul la care trebuie sa fie un sport asa de nobil. Multumesc lui Chinezu ca a dat acest link. Nu l-as fi descoperit altfel!
+1

14 years ago / Reply

Cupa Davis: Romania – Ecuador, pe Arenele BNR, intre 17 si 19 septembrie 2010 (urmat imediat de BCR Open).

Leave a Comment


7 + two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!