5 Comments Published

14 years ago / Reply

Mamica lui spune despre el; “Roan-Paul fiul Iolandei si al lui Dan – la varsta de 9 luni – cand e fascinat de explorarea unei lumi noi pentru el si cand fascineaza la randul sau lumea din jurul lui…mai sociabil cu necunoscutii si in acelasi timp mai timid in candoarea lui decat va mai fi vreodata, mai temperamental si afectuos, senin si sincer in lacrimile sau in zambetul sau asa cum numai la aceasta varsta ar putea fi…”
multumesc

14 years ago / Reply

precizare de la mamica lui Roan: numele lui Roan este Ghica! Ionescu este numele mamicii dinainte de casatorie folosit pe FB:)))

14 years ago / Reply

pe micutul Roan il cunosc din burtica- a fost un copil de mult asteptat sa vina pe lume.
O surpriza minunata sa-l intalnesc pe acest site!!!!!
L-as putea descrie in zeci de mii de feluri, dar ma limitez doar la 3 cuvinte- frumos (parca chiar mai frumos ca fii’miu Luca), mancacios de mama, mama (si creste atat de frumos si armonios!!!)si cu o personalitateeeeeeeeeeee de te lasa paf!(cand nu-i convine ceva are grija sa ti-o arate in felul lui propriu si personal, si asta, pt. ca stie sa se manifeste).

Little king Roan, I look forward to see you on other famous websites too!

14 years ago / Reply

“Tres simpa” i se potriveste perfect. Plus frumos si fotogenic!

14 years ago / Reply

Bebe Roan – care in curand va deveni nasul lui Joshua – este un dulce. Am stat pe langa el de cand s-a nascut si imi amintesc cu placere cum era de nabadaios inca de mic mic. E un scump, si el si mamica lui, si ma bucur ca i-am ales nasici.

… iar dintisorii lui sunt ceva de vis :)). Cum o rontaie el pe mami …yamm – yamm :))

Leave a Comment


− 1 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!