C100_WHDH-TV_News_7_webC100_WHDH-TV_News_7_web

mi-as dori (jurnalism)

mi-as dori ca, uneori, invitatii de la o emisiune sa plece din “direct” daca nu li se acorda respectul pe care-l merita.
mi-as dori ca, uneori, intervievatii sa spuna “nu vreau sa raspund la asta pentru ca e jignitor”

mi-as dori ca subiectele noastre jurnalistice sa-si ceara drepturile. pentru ca daca nu o fac EI, NOI nu o sa li le acordam niciodata.

*

In seara asta Daniela Vladescu a fost chemata la Antena 3, Stirea Sinteza zilei, sa vorbeasca despre Opera de la Constanta care a fost desfiintata acum citeva zile.
Pe burtiera scria “ultima iubire a lui Nicu Ceausescu….” si, spre uimirea domniei sale, gazda a inceput sa o intrebe despre familia Ceausescu.

Mi-am dorit f f f f tare sa se ridice de pe scaun si sa plece. N-a fct-o, din bun simt si pentru ca isi dorea f mult sa spuna, printre picaturi, citeva vorbe despre Opera din Constanta al carei director a fost (este).

Cit de mult mi-am dorit sa plece din emisiune.
Ca sa nu imi mai fie rusine ca, uneori, tagma mea minte pe rupte pentru ca stie ca i se permite.

6 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » mi-as dori (jurnalism) bazavan.tabu.ro/2010/07/22/mi-as-dori-jurnalism/ – view page – cached mi-as dori ca, uneori, invitatii de la o emisiune sa plece din “direct” daca nu li se acorda respectul pe care-l merita. Tweets about this link […]

[…] vrem, jurnalism, dar de unde? De la Antena3? De la Gâdea? Come on, ăla nu-i jurnalism, e trei la zece […]

[…] Cristina zice foarte bine pe blog şi sunt sigur că mulţi oameni îşi doresc să îi vadă umiliţi pe toţi moderatorii cretini de pe la tv şi implicit pe realizatorii emisiunilor de căcat. Sunt un tip răzbunător, îmi place să întorc favorul, indiferent de natura lui, pentru că treaba cu arma prostului e doar un mit pacifist neconvingător, deci mi-ar plăcea la nebunie să îl pun pe Diaconescu să trăiască înconjurat de cretinii pe care îi invită în emisiunile lui de mare angajament, până la adânci bătrâneţi, aşa cum mi-ar plăcea la nebunie să-l văd pe Măruţă şi pe toţi apropiaţii săi, târâţi prin tot felul de scandaluri mediatice cu iz de cancan. Aş râde cu poftă, aş fi satisfăcut psihic, aş fi convins pe deplin că roata se învârte şi că face rotaţii complete. […]

14 years ago / Reply

prostitutia, indiferent de domeniu, are raspandire larga.
ai mare dreptate!

14 years ago / Reply

Like it or not. Role models Parazitii, si cativa alti [adaugati numirile voastre aici] pe ce zici tu aici. De bine de rau, s-au ridicat de cateva ori si-au bagat si ceva si-au plecat din direct.

14 years ago / Reply

Un război împotriva mârlanilor (în România) este de multe ori un război pierdut din start și câștigat aproape niciodată.

De ce? Pentru că sunt mulți;pentru că au trusturi de presă; pentru că sunt mulți;

Ce-i de făcut? Nimic, suntem pierduți.

Leave a Comment


+ three = 12


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!