de ce merg in seara asta La Motoare?

toata lumea stie ca eu sunt un foarte mare fan al brandului Philips. au mega campanii de comunicare, mega cercetatori (pe unii i-am si vazut in fata mea) si se implica in actiuni cu mega impact si bun simt.

(nu, nu ma plateste philips sa scriu asta:) )

in schimb fetele care se ocupa de comunicarea Philips in Romania, ca sa-mi faca o bucurie, m-au anuntat ca in seara asta in cadrul festivalul ADfel e un eveniment Philips.

“stiii tu… e vorba chiar de…”

Eu stiu despre ce e vorba pentru ca am vazut ce veti vedea in seara asta, surpriza de la Philips, dar n-am voie sa spun in avans.
V-as putea vorbi citeva ore in sir despre cum s-a realizat ce veti vedea in seara asta, de pe la 9 juma, dar… spun doar atit:

Daca va plac filmele, daca va plac povestile, daca sunteti fascinati de mijloacele de exprimare cinematografice, haideti in seara asta la Motoare. O sa fiti uimiti de puterea creatoare a unor oameni talentati.

See you there:)

6 Comments Published

14 years ago / Reply

voi fi acolo .. si nu doar eu, ne`am strans mai multi de pe twitter si ne vedem acolo ..

14 years ago / Reply

sa ma tragi de mineca, sa te cunosc:)

14 years ago / Reply

”What is that?” – despre asta e vorba?

14 years ago / Reply

nope mihnea.

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » de ce merg in seara asta La Motoare? bazavan.tabu.ro/2010/08/01/de-ce-merg-in-seara-asta-la-motoare/ – view page – cached toata lumea stie ca eu sunt un foarte mare fan al brandului Philips. au mega campanii de comunicare, mega cercetatori (pe unii i-am si vazut in fata mea) si se implica in actiuni cu mega impact si bun simt. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

am plecat pe la 20:30 .. si nu te`am vazut pana atunci .. poate avem totusi ocazia sa ne cunoastem 😛 ..mi`ar face placere

Leave a Comment


nine − 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!