Magnumize your senses la final:)

Magnumize your senses a ajuns la final.

Pentru mine a fost o experienta tres simpa, una dintre senzatiile verii si m-am amuzat de fiecare data cind m-a sunat cineva si mi-a zis “hei am incercat si eu inghetata pe intuneric de la Van Gogh Cafe”

*
Mi-a placut mult si intilnirea cu cititoarele blogului la degustarea mea speciala magnumise your senses si conversatiile de dupa, dar si muzica pe care in seara aceea ne-a facut-o cadou invitatul meu special, Mihai Dinu – creierasul muzical de la Radio Guerrilla.

campania asta m-a “costat” magnum pentru toata redactia Tabu, cind si-au atins un obiectiv strategic pentru pagina de facebook.

si-am ramas cu un gind: sa stau o zi in bucataria lui henrik sebok, chef-ul care a facut magie accesorizind couture inghetata magnum.

*
in termeni de cifre, evenimentul acesta a fost un super succes.
Degustarea de inghetata pe intuneric s-a terminat pe data de 15 august. A fost un eveniment-concept semnat de Magnum, care a adus in camera oscura 2714 persoane.
Si pentru ca am ajuns la final, iti putem dezvalui cum aratau si din ce erau realizate deserturile pe care le-ati comandat.

Astfel, povestea “Plaja Imaculata” era un desert care avea la baza Magnum White, povestea copacul “Copacul” continea Magnum Clasic, iar “Stanca” avea la baza Magnum Almond.

Cum la degustare am avut 2714 persoane, tot 2714 inghetate au fost consumate astfel:
· Povestea Stanca: 967 deserturi
· Povestea Copacul: 948 deserturi
· Povestea “Plaja imaculata”: 799 deserturi

abia astept o campanie care sa o concureze pe asta in nonconformism si impinsul limitelor acolo unde nici nu te-ai astepta.

2 Comments Published

13 years ago / Reply

După ce am fost cu tine la degustare, i-am povestit prietenei mele din copilărie care acum se pregăteşte să mă facă naşă de finuţ. 🙂 Bineînţeles, şi-a dorit şi ea să încerce şi am fost vinerea trecută la degustare. Mai are rost să vă povestesc ce agitat a fost finuţul meu? I-a plăcut foarte tare şi a dat din picioruşe pe toata durata degustării :)Şi eu cred că #magnumizeyoursenses a fost una dintre cele mai interesante campanii pe care le-am văzut. Felicitări McCann

13 years ago / Reply

da, da! a fost intrigant si frumos si iti multumim.

Leave a Comment


eight − 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!