ce zi!

Ce zi!

Mi-am inceput ziua cu o discutie minunata cu domnul care a creat multe show-uri tv celebre si-a contribuit la ceea ce stim noi ca imagine publica in dreptul unor nume ca Teo, Cristi Tabara si, my forever love, Radu Anton Roman.
Adica cu dl Mishu Predescu. Am ascultat cu gura cascata super povesti si mai erau muuuulte de povestit sunt sigura. Plus mi-a dat o mega idée de un subiect.:)
(si da, stiu ca o sa te incrunti pt “dl” ala din fata numelui:) )

*
am continuat cu o intilnire cu Vlad Ivanov, sosita cum nu se putea mai bine, dupa ce l-am vazut acum 2 seri in Principii de viata. L-am urit un pic in filmul ala si mi-a facut bine sa-l vad elegant, bun, manierat si super educat cum e el in realitate, nu personaj in film. (unde era asa de credibil de mi-am pus miinile in cap cind ma uitam si speram sa se termine mai repede o secventa “de groaza”)
Imi doresc f f tare – i-am spus si lui – sa –l vad jucind si intr-un rol mai aproape de personalitatea lui reala pentru ca sunt sigura ca o sa-l iubeasca toata lumea. (cu rolul asta mai “rezolva” la capitolul ura o felie din public… la 4,3,2 targetase femeile care au trait in comunism, acum adolescentii. )

*
a urmat o intilnire cu dl Valerian Mares – de la Art Production compania care o aduce pe Sylvie Guillem la Bucuresti. Nu doar ca mi-a dat super vesti despre ce spectacole sunt in plan, dar…. am primit acordul sa fac interviu cu Sylvie!!! Eu am zis ca ma multumesc si sa tac 5 minute linga ea, nu e nevoie sa intreb ceva.
(show-ul ei minunat e pe 22 oct, biletele sunt aproape epuizate, so hurry up)

*
a urmat o fapta buna… nu pot sa spun inca despre ce e vorba, dar e ceva tres tres simpa cu care vom bucura tare un domn, zilele viitoare.
*
apoi o intilnire cu Ioana Blaj si Paul Ipate, la povesti prin ploaie, pe bancutza la noi in curte. Trees simpa amindoi. Pe Ioana o gasiti pe coperta de octombrie☺

*
apoi vizionarea de la Morgen cu Marian Crisan si Yilmaz Yacin (plus Anca Puiu si o parte din echipa tehnica) la Q&A, dar si cu Ozana Oancea, Nuami Dinescu (care, apropo, a lucrat cu Mishu -dl din prima intilnire de astazi) si Dorian Bogutza printre spectatori.

Cu un singur lucru am avut probleme astazi: numele actorului turc din Morgen… ca sa fiu sigura ca –l rostesc cit de cit corect, mi l-am notat in palma.

*
A fost o zi minunata… as putea trai toata viata asa, nici mincare nu mi-ar mai trebui. Dar, din pacate, de miine mai si muncesc☺

5 Comments Published

14 years ago / Reply

Si, sa nu uitam, una din putinele prezente feminine in Topul celor mai influenti oameni din social media romaneasca, realizat de Biz si Zelist (www.sp2.ro/nfluencer) 🙂

14 years ago / Reply

desi e f f onorant pt mine ca sunt in top, sincer nu cred ca merit sa fiu acolo.

asta nu inseamna ca orgoliul meu nu a crescut un pic la aflarea vestii, dar am scriu miine despre top din perspectiva mea.

in seara asta am scris despre succese care sunt mai importante pentru mine, ca-mi dau aripi:)

14 years ago / Reply

… totusi, te rog sa nu uiti sa mananci 🙂 (+ de la domnul din palma ta io am autograf, daaaa?)

14 years ago / Reply

in spatele oricarei intalniri e un interviu care asteapta sa fie transcris. asa ca, bine-ai venit realitate! 🙂

14 years ago / Reply

Probabil o sa ai parte de zile ca asta zeci de ani de-acum inainte. Ia te uita ce lunga este linia vietii in palma ;))

Leave a Comment


six × 9 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!