cea mai mare realizare profesionala este….

vreau sa scriu un articol despre 100% realizat profesional si as vrea sa stiu care e cea mai mare realizare profesionala a voastra.:)

ma ajutati?:)

multumesc

11 Comments Published

14 years ago / Reply

Incerc sa cresc un alt fel de copil decat “consumistii” care ies pe banda rulanta:

http://jumatati.blogspot.com/2010/08/maxim-belciug-se-intoarce-la-gradinita.html

Eu cred ca nu este putin ca un astfel de om sa vina special pentru a canta intr-o gradinita aflata la patru sute de km.

14 years ago / Reply

sa ajung director intr-o multinationala fara sa fi vandut altceva in viata mea, cu exceptia persoanei mele!:)

14 years ago / Reply
14 years ago / Reply

100% făcut cu forțe proprii (o combinație de blog si sursa de informare):

http://desprecancer.wordpress.com/

14 years ago / Reply

…faptul că am reușit să creez nu una, ci două reviste [micuțe, locale, dar tot reviste]. Chiar dacă s-au “stins” din cauza crizei, am fost super mândră când le-am pipăit, le-am răsfoit, le-am mirosit și mi-am spus: “Munca mea, creația mea”.

Când spun că le-am creat, mă refer la layout.

14 years ago / Reply

…atunci cand oamenii cu care ai lucrat (colegii)iti spun ca i-ai ajutat mult sau ca, intr-un fel, le-ai schimbat viata. Nimic nu bate asta.

14 years ago / Reply

Let’s Do It, Romania! Aduce schimbare, misca oameni, arata ca imposibilul poate fi posibil. E imens si asta imi place cel mai mult;)

14 years ago / Reply

sa lucrez intr-un call center

14 years ago / Reply

Cea mai mare a fost cand am primit prima slujba de inginer aici, in Feroe, si am reusit sa ma descurc intr-un cu totul alt domeniu decat cel in care m-am pregatit si in doua limbi, dintre care una imi era complet straina. Stiu, poate ca pentru unii suna modest, dar pentru mine a fost o piatra de hotar.

14 years ago / Reply

Cred ca as putea sa spun ca din moment ce am ajuns la nivelul la care doua firme multinationale foarte mari se “lupta” pentru a ma angaja desi eu nu cautam de munca si ca dupa ce ultimul angajator a inchs fabrica in mijlocul crizei am stat acasa mai putn de o saptamana as putea sa spun ca din punctul meu de vedere sunt 100% realizat profesional.
Daca e nevoie de detlii sa imi spuneti 🙂

14 years ago / Reply

Mi-e greu sa spun care e cea mai amre relizare din cate am avut. Parca mi se pare toate mici sau toate mari. Dap … cred ca as pune pe primul loc faptul ca am participat la Internship 2.0 organizat de Sorin Tudor (unde am castigat si Olimpiada 2.0). Sunt atat de mandra de acea experienta si atat de recunoscatoare ca parca nu o intrece nimic. Apoi, faptul ca proiectul la care lucrez la munca a ajuns cunoscut in online, lumea a aflat ca exista datorita mie. Mi-am dovedit singura ca se poate. Si pe langa asta, faptul ca pe langa jobul full am inca 8 colaborari. E tot o provocare prin care imi dovedesc ca pot.

Leave a Comment


eight − 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!