Zilele Bucurestilor, part 1: prietenii mei de astazi

timmy

rocky

pe ponei ii cheama asa, pe cei doi frati – stapinii poneilor – am uitat sa-i intreb cum ii cheama.

rocky are 8 ani, iar fratele mic care il are in grija pe timmy are 12 ani.

fratii sunt din afumatii copacei unde au inca 10 cai pentru agrement. au venit astazi pentru zilele Bucurestiului si ii distreaza pe copiii mici in piata constitutiei.

“unii copii nici nu vor sa se suie, vor mai mult parintii in locul lor” mi-a zis ala micu’

eu nu eram posesoare de copil si am trisat altfel: cind era parada cu orchestra si galagie multa, poneii au fost dusi la loc linistit sa nu se sperie si eu hop tzop sa ma joc cu ei.

parada a durat vreo juma de ora, daca nu mai bine….:)))

*

Zilele Bucurestiului din Piata Constitutiei sunt o varianta up market a bilciurilor copilariei mele: acadele, turta dulce, ponei, caluti. si mici, desigur, mici.

daca ar fi stiut Ceausescu ca in fata Casei Poporului se vor organiza bilciuri…:)

e frumos insa ca se organizeaza. am vazut copii extrem de fericiti ca se joaca cu calutii si se pozeaza cu “costumatii” si bunicii, iar amintirile de aici -peste ani – vor fi nepretuite.

5 Comments Published

14 years ago / Reply

Mi se pare un pic disturbing faptul ca in prima fotografie apare un baietel not-very-happy care sta la balci sa-i distreze pe alti copii, poate de varsta lui sau ceva mai micuti, totul pentru un pret. La 12 ani, totusi, altele sunt bucuriile vietii…

14 years ago / Reply

Nu poti sa iti inchipui ca pur si simplu poate chiar isi iubeste animalutul si e acolo ca sa aiba grija de el? Poate poneiul se sperie rau cand nu e stapanul prin preajma. Poate ca bucuria lui este poneiul. Foarte bine ca “munceste” in modul asta, stiu altii care la 12 ani lucreaza o ora-doua, seara in magazine. Si nu pentru ca ii obliga cineva, ci pentru ca vor sa isi castige banutii lor.

14 years ago / Reply

Nu asta am vrut sa spun, ci faptul ca ma bucura ca apar si la noi distractii de genul asta. Copiii iubesc animalele in general si e grozav ca pot sa ii si vada pe viu, nu numai in poze. Hai sa fim seriosi, dar cati copii mai au “tara” in zilele noastre?

14 years ago / Reply

@Kanin: Nu stiu, mie varsta de 12 ani mi se pare pur si simplu prea timpurie pentru orice fel de munca.

14 years ago / Reply

ponei si cei 10 cai apartin lui Ion Maldea care are un centru de echitatie in Adunatii Copaceni, care se numeste ECVESTRIA. Pentru mai multe detalii si poze cu caii si poneii: http://echitatie.blogspot.com/

Leave a Comment


seven + = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!