zoom on 4: Internetul e ca sexul

“Internetul e ca sexul: nu poti sa fii suta la suta sigur ca nu ai probleme (de securitate pe net/ de sanatate in viata reala) decit prin absinenta. Dar, fir-ar, ne place prea mult ca sa nu riscam:) ”

asta e concluzia mea dupa ce am ascultat in seara asta niste oameni foarte destepti in probleme de virusi/anti virusi si furt de identitate pe net.

am fost la Zoom on (editia nr 4) o serie de intilniri organizate de hotcity.ro si laptopnews.ro

7 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » zoom on 4: Internetul e ca sexul bazavan.tabu.ro/2010/09/30/zoom-on-4-internetul-e-ca-sexul/ – view page – cached “Internetul e ca sexul: nu poti sa fii suta la suta sigur ca nu ai probleme (de securitate pe net/ de sanatate in viata reala) decit prin absinenta. Tweets about this link […]

[…] public au fost prezenti, printre altii, Adina Necula, de la Hotcity.ro,  Cristina Bazavan, Alina Constantinescu, Luchian Comsa si echipa Laptopnews.ro. Poti citi pe tema asta […]

[…] vedeţi cum explică Cristina Bazavan asemănarea dintre internet şi […]

14 years ago / Reply

SI laptopnews – evenimentul este organizat impreuna de la prima editie

14 years ago / Reply

completez/corectez imediat sorin, iarta-ma

14 years ago / Reply

eroare!Internetul e mai tare ca sexul.Partida de sex dureaza mult mai putin decat partida de internet.Internetul in afara de sex ne ofera mult mai multe,facebook,twitter +etc ,socializare cat nu incape in “burta” noastra,pt cei studiosi carti ,reviste,siteuri specializate ,etc ,bla,bla,bla.Internetul este un nou GOD(Dzeu).Daca nu esti de acord cu mine deconecteaza-te de la Internet 7 zile si apoi scrie-ne impresiile.

14 years ago / Reply

ce sa zic… poate n-ai avut experintele sexuale care trebuie…:)

m-am deconectat si mai mult de 7 zile de la internet:)

Leave a Comment


six + = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!