celebritate – Polina Semionova, Alessandra Ferri, Sting

de la clipul Shakirei care mi-a adus aminte de filmul lui Katrin Hall, mi-am dat ca Hall va ajunge la un alt public decit cel care o cunoaste pe ea.

si prin asocieri, mi-am amintit de Polina Semionova. in 2005 era prima balerina la Berlin Staatsoper Ballet, printre cele mai tinere balerine din lume cu aceasta pozitie, dar era cunoscuta doar de “lumea ei”.

cind au pus un filmulet pe youtube cu ea interpretind modern o tema accesibila, au dublat numarul spectatorilor tineri:)

acesta era filmuletul

mult mai celebrul dans Alessandra Ferri vs Sting a fost inspirat de filmuletul cu Polina

si uite asa, mi-am inceput duminica cu o cafea super aromata si muuult dans. (ma rog, si cu niste editari de texte, dar asta era f de dimineata pe la 6, poate fi considerata ziua de ieri)
saptamina viitoare o voi incheia cu o intilnire privata cu Sylvie Guillem (cit noroc pe capul meu, e absolut incredibil) si cu spectacolul ei.

3 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » celebritate – Polina Semionova, Alessandra Ferri, Sting bazavan.tabu.ro/2010/10/17/celebritate-polina-semionova-alessandra-ferri-sting/ – view page – cached de la clipul Shakirei care mi-a adus aminte de filmul lui Katrin Hall, mi-am dat ca Hall va ajunge la un alt public decit cel care o cunoaste pe ea. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Cristina…, superbe filmuletele. Cand intru pe blogul tau ma simt tare bine, pentru ca exprima multa arta.
Iti sugerez sa ajungi sa si practici dansul.
Vei descoperi ceva magic si sublim in dans. Este o arta profunda a miscarii, pornind de la simtirea prin toti porii a muzicii.
“Chiar ca noroc :_)”, sa te bucuri de experientele de saptamana viitoare.

cu drag,

14 years ago / Reply

multumesc ca ma vizitezi.

am incercat sa fac dans, acum “la batrinete”. dar dupa 2 cursuri la care m-am simtit minunat, m-a doborit business-ul si n-am mai avut timp.

o sa mai incerc, pt ca mi-a placut mult

Leave a Comment


nine − = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!