starbucks – dimineata- 6 oct

la 7 dimineata cafeneaua se deschide.

cu o jumatate de ora inainte unul dintre partenerii barista a intrat pe usa din fata, apoi prin stinga barului, parcurgindu-l dintr-un capat in altul in timp ce a deschis casa si un expressor. pe drum catre verstiar a dat drumul la muzica. dupa ce s-a schimbat, s-a asezat intr-un fotoliu si si-a baut cafeaua. momentul lui de relaxare de la inceput de zi, cu lumina mica si calda.

apoi a inceput sa desfaca produsele de patiserie, sa le ia temperatura, sa verifice temperatura frigiderelor (si la setari, dar si la temperatura fizica din interior), sa regleze expressoarele, sa pregateasca laptele, sa verifice stocurile.

a avut la dispozitie fix 30 de min. daca in timpul acesta i-ar fi intrat un client, chiar daca oficial cafeneaua nu era deschisa, i-ar fi oferit o cafea gratis. asa e regula: chiar daca nu suntem gata, nu refuzam clientul.

gata. e 7 dimineata. acum incepe iuresul.

Starbucks America House, Piata Victoriei, 6 octombrie 2010

4 Comments Published

14 years ago / Reply

ce ar fi daca cele 3 “divine” de pe coperta ar fi vineri la ora H la starbucks (imbracate ca pe coperta!)? Sa mai socializam face-to-face.

14 years ago / Reply

Imi place atmosfera de la Starbucks. Angajatii sunt atat de relaxati si zambitori, gata mereu sa-ti ofere o cafea proaspata si aromata pentru a-ti incepe ziua intr-un mod placut.

Am observat ca scrii de cateva zile despre Starbucks – care este motivul/evenimentul? 🙂

14 years ago / Reply

@ vasile, ar fi de vis. asa ca vise frumoase iti doresc.:)

@raluca fabuloasa, am un proiect in care traiesc cite 7 zile in alt loc si, cum este aniversarea starbucks de 40 de ani, m-au lasat sa traiesc in cafenea. sunt aici pina vineri.

[…] coșul de gunoi și apoi s-o pui din nou în automatul de cafea). Azi, spre surprinderea mea şi a Cristinei Bazavan, am aflat că zaţul de cafea este adunat în nişte pungi speciale şi poate fi folosit ca […]

Leave a Comment


nine − 4 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!