Vertical Road – Akram Khan

“daca nu sunt stresat, chiar am o problema.” – akram khan despre noul sau show Vertical Road, cu care a avut premiera la londra ieri.

dureaza 4 min, uitati-va va rog. e despre cum percepem timpul, despre cum ne miscam orizontal – desi ar trebui sa “inaintam” vertical – spiritual; si despre cum “nu putem sa stam” – stillness.
mi-nu-nat:)

4 Comments Published

14 years ago / Reply

Comunicarea prin arta dansului e mai dificila decat prin celelalte componente ale culturii.Iar dintre dansuri cel mai mult imi place baletul clasic.Celelalte forme ale dansului mi se par surogate.Despre ideea de “vertical road”, cred ca toata lumea vrea sa o ia pe verticala dar ne cam cad multi bolovani in cap.De unde? Imi cer scuze,nu stiu.

14 years ago / Reply

m-am gindit un pic daca sa-ti las comentariul sau sa-i dau detele.

stii de ce-ti cad bolovani in cap? pentru ca nu ai starea pentru “vertical road”. si, cumva, metaforic, tu iti arunci singur bolovanii.
cheia e in categorica exprimare “celelalte forme ale dansului mi se par surogate”

iarta-ma pentru raspunsul atit de direct.

14 years ago / Reply

Nu e bine sa condamni pe cineva ca ii place mai mult un lucru decat alt lucru.”mi se par” nu este o exprimare categorica,fiecare om are opiniile lui si atata timp cat nu sunt injurioase nu vad de ce ai bana comentariile.

14 years ago / Reply

super proiect! il iubesc pe Akram Khan, mai ales in proiectul cu Juliette Binoche. Imi pare tare rau ca nu am avut ocazia sa-l vad.

@Vasile_no_5 ne-au cazut bolovani multi in cap :))esti cam refractar la nou…

Leave a Comment


six − = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!