am adoptat o fetita si va propun un deal:)

In fiecare an organizez un sales caritabil cu toate obiectele pe care le primesc de Craciun de la diverse companii (de la cosmetice pina la bauturi scumpe si accesorii sofisticate), iar banii strinsi se duc catre un copil care are nevoie de ajutor.

In felul asta, cititorii blogului meu isi pot cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi la un prêt care sa le salveze bugetul, fac si o fapta buna, iar destinatarii cadourilor se bucura dublu pentru ca isi primesc darul impreuna cu un card pe care scrie “suma cu care a fost achizitionat acest cadou a fost donata catre….”.

*
Anul acesta licitatia ii este dedicata Dianei Petcu, care are 10 ani, o voce incredibila (o puteti asculta aici ) si face parte dintre copiii proiectului BCR Sperante.
Diana locuieste in Iasi impreuna cu mama ei, intr-o camera de camin si amindoua se intretin din leafa de 6 milioane a mamei. Din acesti bani, 2 milioane merg pentru cursurile de canto ale Dianei.

*
Sigur ca BCR o va ajuta sa –si continue studiile muzicale, dar uite ce mi-am propus eu prin adoptia pe care tocmai o anunt aici:

– sa o ajut cu hainute elegante pentru concerte, dar si ceva hainute de iarna, cochete, ca pentru o fetita asa dragutza ca ea.
– Sa-i intermediez citeva intilniri din care sa aiba de invatat in meseria pe care doreste sa o urmeze.
– Sa-i facem un Craciun frumos. (toti banii pe care-i vom obtine la sales-ul caritabil vor merge catre ea)

Stiu ca mai e mult pina la Craciun, dar de astazi declar deschisa stringerea de obiecte pentru sales-ul caritabil. El se va desfasura incepind cu 29 noiembrie pina pe 10 decembrie, dar pe pagina mea de facebook, voi posta zilnic obiectele pe care le primesc (doar pentru informare, preturile vor fi anuntate la debutul sale-ului)

Asa ca, daca vreti sa facem o fetita fericita reveniti pe blog. Nu va cer nimik special pentru aceasta fetita, va ofer o oportunitate pentru cadourile voastre de sarbatori.
Voi aveti ocazia sa cumparati cadouri la un pret mai mic, companiile pot sa-si faca reclama oferindu-mi produsele pentru sales si, cu totii, facem o fetita fericita.

Deal?

*

Astazi au mai adoptat copii minunati, in acelasi proiect BCR Sperante Florin Grozea (HIQ), Cristi China (Chinezu), Tiberiu Lovin (reporter virtual), Adrian Ciubotaru, Simona Tache.

Teoretic suntem 10 parinti adoptivi, trebuie deci sa mai fie inca 4 pe undeva, dar nu i-am gasit inca. Revin.

Detalii despre toti copiii din proiectul BCR sperante puteti gasi pe pagina de Facebook a proiectului.

LATER EDIT: SALES CARITABIL INCEPE PE 6 DECEMBRIE

12 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » am adoptat o fetita si va propun un deal:) bazavan.tabu.ro/2010/11/08/am-adoptat-o-fetita-si-va-propun-un-deal/ – view page – cached In fiecare an organizez un sales caritabil cu toate obiectele pe care le primesc de Craciun de la diverse companii (de la cosmetice pina la bauturi scumpe si accesorii sofisticate), iar banii strinsi se duc catre un copil care are nevoie de ajutor. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Suna super bine, mai ales ca data trecuta nu am apucat sa imi iau nimic 🙂

14 years ago / Reply

deal! 🙂

14 years ago / Reply

f frumos si nobil proiectul celor de la BCR. Cristina,ce conditii,ca sa zic asa,trebuie sa indeplineasca un astfel de parinte adoptiv? 🙂

14 years ago / Reply

Cristina, e prima data cand aflu de Diana din postul tau. Eu sunt din Iasi si cred ca pot sa o ajut cumva, doar ca nu am idee exact cu ce.

Daca ai nevoie de o mana de ajutor ai adresa mea de email in semnatura.

14 years ago / Reply

corina, nu stiu, echipa de la BCR alege. eu anul trecut cind am aflat de proiect, am fo necajita ca nu m-au ales pentru ca vroiam sa fac ceva dragutz.

anul asta, m-au ales si-s happy chiar daca o sa fie multa bataie de cap si mult timp consumat. merita:)

14 years ago / Reply

merita,intr-adevar.ajutam si noi,de pe aici,cum putem

14 years ago / Reply

marius, multumesc frumos.
ma gindesc si-ti spun cum poti ajuta.
multumesc inca o data:)

14 years ago / Reply

Un proiect foarte frumos, ne-am dori sa ne implicam si noi si sa te sustinem.

14 years ago / Reply

f frumoasa aceasta actiune, cu siguranta voi contribui intr-un fel.
sa ne tii la curent Cristina 🙂

toate cele bune,

14 years ago / Reply

Bravo. Vreau sa stiu cum facem daca vrem sa donam chestii. Pe mail la tine poze, detalii etc, da? Te pup :*

[…] avut in plan sa achizitionam ceva hainute dragutze pentru o fetita cocheta, cum e […]

Leave a Comment


6 × five =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!