ce iti doresti de la pestisorul de aur?

ieri colegul telespan a venit iar cu o intrebare stranie din divizia celor reunite sub numele “de prin redactie”.

ce iti doresti de la pestisorul de aur?

(telespan ne suna individual, nimeni nu stie ce raspunde celalalt si dupa aia suntem in viteza pe site sa vedem ce si cum s-a spus… citeodata constatam cu surpriza ca am zis cam aceleasi lucruri, alteori suntem la mare distanta unii de altii.)

eu am raspuns:
1. Să o întâlnesc pe Juliette Binoche.
2. Să dansez cu Akram Khan.
3. Să am o casă pe o insula pustie, cu pereţi integral din sticlă.

ce au raspuns ceilalti colegi ai mei puteti citi aici

acum sunt curioasa ce va doriti voi;)

8 Comments Published

14 years ago / Reply

1. Sa imi gasesc o tema tare de dizertatie
2. Sa apuc sa citesc toate cartile care ma asteapta
3. Sa ma plimb mai mult pe strada
4. Sa ma ajute sa fac un credit pt o casuta 🙂

14 years ago / Reply

1. Sa merg la un concert U2 in fiecare an.
2. Sa vad Moscova.
3. Sa am o casa de lemn undeva in varful dealului.

14 years ago / Reply

1.sanatate pt familia mea
2.sa imi permit sa locuiesc oriunde doresc eu in lumea asta
3.sa pot lucra de acasa 🙂

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » ce iti doresti de la pestisorul de aur? bazavan.tabu.ro/2010/11/05/ce-iti-doresti-de-la-pestisorul-de-aur/ – view page – cached ieri colegul telespan a venit iar cu o intrebare stranie din divizia celor reunite sub numele “de prin redactie”. Tweets about this link […]

12 years ago / Reply

Sunt curioasa, unde si cum l-ai descoperit pe Akram? De unde pasiunea obsesiva pentru reprezentatiile lui? Si cum il privesti acum, dupa ce l-ai intalnit personal, dupa ce ne-ai relatat povestea cu ingerii lui?

12 years ago / Reply

l-am descoperit prin alti balerini cu care a lucrat. mai exact dupa ce a lucrat cu Sylvie Guillem. mi-a placut foarte mult ce au facut impreuna si am cautat cam tot ce a facut/ declarat. si mi-am promis ca o sa- i vad show=urile asa ca am urmarit pe unde avea spectacole.

acum il privesc la fel, mi se pare un geniu al dansului. si pentru ca stiu mai mult decit am scris (am povestit mai mult decit am pus pe blog), am inteles ca dansul a fost singura lui cale de exprimare. si si-a pus toata energia acolo.

un om minunat. pe scena e mai frumos (ca barbat, zic), decit in afara ei:)

12 years ago / Reply

Am inteles, e frumos ca intalnirea cu el nu a schimbat perspectiva cu care il priveai, in sensul diminuarii frumusetii. Si mi se pare minunat modul de raportare fan-artist, eu nu imi gasesc cuvintele cand imi intalnesc idolii, nu pot sa las la o parte fastaceala aia de adolescenta indragostita (desi nu mai am varsta) si nu-mi pot pasta integritatea de om normal, mi se pare ca in orice incercare de conversatie e prea multa inflacarare nelalocul ei. Cred ca experienta de jurnalist, cu o tona de interviuri in spate isi spune cuvantul. Super!

12 years ago / Reply

cind mi-e rusine, intru pe pilot automat de jurnalist… pt ca si eu ma emotionez f f tare in fata artistilor care-mi plac:)

Leave a Comment


2 + = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!