Mako la Radio 21

Anca Macoviciuc e omul care a avut in grija in primul an de viata de tabu.ro.

ba chiar si blogul meu l-a avut in grija si imi mai spune si acum ce n-am facut bine sau, cind vede ca sunt pe aratura rau – nu stiu sa pun videoclipuri care sa stea bine in pagina mea sau lucruri de genul acesta -, intervine singura. stie parolele de la blogul meu si face singura curatenie.

(dar postul asta de blog nu e scris de ea, pe bune!)

de astazi are noua meserie: e DJ la matinalul de Week end de la Radio 21 alaturi de Surubel si Cretu si ma bucur tare tare pentru ea.

Anca, Mako cum ii spunem noi, ar putea vorbi o zi intreaga fara sa se repete si … fara sa se/te plictiseasca. odata s-au facut pariuri ca poate sa vorbeasca fara intrerupere pe drumul de la cluj la bucuresti (veneau de la TIFF cu echipa si cu the big boss Tudor Giurgiu) .

asa ca e cum nu se poate mai potrivita pentru job-ul asta. plus ca astazi am descoperit ca are o voce suuuper sexy la radio.

*
baieti, sa aveti grija de ea.
stiu ca astazi si-a lasat esarfele si alte acareturi feminine peste tot, dar…. asta e doar inceputul. nici nu stiti voi cite accesorii poate cara cu ea si le poate insirui peste tot.

*
pentru ca e vorba de inca o prietena de-a mea, va rog: ascultati-i (pe anca, surubel si cretzu) simbata si duminica de la 8 la 12.
*
pentru ca am pile, i-am rugat sa-si faca o foto cu telefonul la sfirsitul primei zile de emisie.

acum plusez: cum ar fi sa faceti cite o foto la fiecare sfirsit de emisie si sa le postati pe un blog? poate pe blogul lui mako?

*ha! a venit si rindul meu sa zic ce sa faci pe blogul tau.:)

Baftaaaaaaaa.

3 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Mako la Radio 21 bazavan.tabu.ro/2010/11/06/mako-la-radio-21/ – view page – cached 6 November 2010 | lucruri frumu, oameni din “aluatul bun” | Postat de Cristina Bazavan Tweets about this link […]

[…] am ajuns si la promisiuni, o sa-ncerc sa ma tin de cea cu care m-a provocat Cristina Bazavan (multumesc mult pentru tot, e o mega onoare!), si anume de scrisul mai des pe […]

14 years ago / Reply

N-am stiut ca vorbesc chiar asa de mult:)))
Si ca retii atat de multe detalii din povestile vechi. Si uitasem de pariu: l-a initiat Oana Giurgiu inainte de un teambuilding TIFF la Marisel, cand a aflat ca am fost “repartizata” in masina cu Raymond Bobar (DOR) – norocul meu ca a vorbit el tot timpul si m-a salvat:)

Multumesc maxim pentru incurajari, sper sa ma dau repede pe brazda radiofonica and make ma’ boys proud. Andrei si Andrei – Shurubel si Cretzu sunt niste super baieti!

Leave a Comment


nine − = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!