b-470088-The_Christmas_tree_b-470088-The_Christmas_tree_

Ti-ai luat brad de Craciun? Hai sa mai facem o fapta buna…

Cum ar fi ca in loc sa iei un brad din piata si sa-l impodobesti cu ce ai prin casa (or sa mai cumperi si globulete) sa cumperi unul gata facut, stiind ca banii de pe el se duc catre niste copii care au nevoie?

Saptamina aceasta 10 bloggeri si-au pus creativitatea la bataie si au creat 10 braduleti pe care va invita sa –I licitati. Banii merg catre Salvati copiii.

Ce e frumos in toata campania asta?
Dincolo de prelungirea on line a unei idei care aduce bani frumosi catre Salvati copiii – Festivalul Brazilor de Craciun – sunt oamenii care s-au implicat in realizarea bradutilor.

Oameni care au invatat ca daca dau ceva, primesc inzecit inapoi. Au mai facut-o in campanii umanitare in care s-au implicat ( cum sunt Adi Hadean, Diana Stoleru, Oltea – Nebuloasa, adica:) -, Viorel Copolovici bradutzi din bezea mmmmmm), care ne fac zilele frumoase in on line ( Daniela Petrescu – she is so Carrie Bradshaw… sau Mugur Frunzeti cu floraria lui on line mmmm) sau care ne fac sa-I invidiem pentru ce locuri au vazut (Roxana si Alex Farca sau Razvan Marc)

Plus, unul dintre cei care stie cum e sa primesti de la oameni necunoscuti, atunci cind ai mai mare nevoie: Daniel Raduta.

Li se adauga mama ideei Ruxa Predescu, cu un brad special catre alte meleaguri:)
*
acesta e doar unul dintre bradutii realizati de cei 10 bloggeri

*
daca sarbatorile astea inseamna ceva mai mult de porc, sarmale si cozonaci pentru voi – si stiu ca inseamna – licitati si cumparati un bradutz de la ei.

Oricit de multi sau putini bani ati da, bucuria unui copil care va folosi acei bani ca sa-si ia o ciocolata sau rechizite sau pantofi va fi nepretzuita.

Si nu doar in ideea ca lui ii va fi mai bine, ci pentru ca nu va sti de unde vine binele acela… ca va fi ca o magie…
De fapt despre asta sunt sarbatorile acestea…

*

va anunt si pe aceasta cale ca eu concurez cu elan la domn Copolovici si la Ruxa… so, sa ne licitam/ duelam in dulciuri or bilete de avion catre thailanda:)

6 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Ti-ai luat brad de Craciun? Hai sa mai facem o fapta bun… bazavan.tabu.ro/2010/12/14/ti-ai-luat-brad-de-craciun-hai-sa-mai-facem-o-fapta-buna%E2%80%A6/ – view page – cached Cum ar fi ca in loc sa iei un brad din piata si sa-l impodobesti cu ce ai prin casa (or sa mai cumperi si globulete) sa cumperi unul gata facut, stiind ca banii de pe el se duc catre niste copii care au nevoie? […]

14 years ago / Reply

mulțumim frumos:)

14 years ago / Reply

multumiri!!

14 years ago / Reply

Foarte buna ideea. Este cam tarziu acum dar anul viitor poate schimb si eu bradul cu unul de genul asta. Felicitari tuturor!

14 years ago / Reply

Multumim mult, Cristina!

14 years ago / Reply

Blogul Cristinei Bazavan — Blog Archive — Ti-ai luat brad de Craciun- Hai sa mai facem o fapta buna—…

“Saptamina aceasta 10 bloggeri si-au pus creativitatea la bataie si au creat 10 braduleti pe care va invita sa –I licitati. Banii merg catre Salvati copiii.
Ce e frumos in toata campania asta?
Dincolo de prelungirea on line a unei idei care aduce ba…

Leave a Comment


× seven = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!