--

unicef makes me happy

UNICEF m-a facut fericita astazi.:)
ma rog, si oamenii de PR care lucreaza pentru UNICEF

am fost aleasa intre 5 bloggeri care merg cu Gheorghe Hagi la copiii care primesc banii adunati din campania UNICEF “viitorul copiilor incepe la scoala”

*

Împreună cu Ambasadorul Bunăvoinţei pentru UNICEF România Gheorghe Hagi, iniţiatorii acestui demers au ales cele mai captivante şi motivaţionale 5 poveşti apărute în mediul online. Cristian China, Dan Dragomir, Cristina Bazavan, Bobby Voicu şi Alex Ciucă sunt cele 5 persoane care îl vor însoţi pe Gheorghe Hagi în comunitatea de copii care va beneficia de donaţiile strânse.

Vizita pe care bloggerii, împreună cu Gheorghe Hagi, o vor face în comunităţiile vizate de UNICEF va avea loc in anul 2011. Cei 5 au fost selectați în funcţie de aportul adus la răspândirea mesajului UNICEF și pentru încurajarea donațiilor, dar și pentru că au împărtășit și prezentat situaţii şi modalităţi concrete în care şcoala i-a ajutat să devină ce sunt astăzi.

*
me happy. stiu echipa UNICEF si-mi sunt dragi, dar nu l-am intilnit niciodata pe Hagi si chiar vreau sa-l vad si sa-l simt pe unii din oamenii care au scris istoria in sport.
asa ca multumesc frumos UNICEF si echipei Bortun*Olteanu

Leave a Comment


7 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!