3911639116

i like to see you naked

m-am trezit fredonind sub dus “I like to see you naked”, am continuat cu versurile astea – asezate pe muzica – si cind preparam micul dejun.

dupa vreo 15 minute deja ma enervasem: de unde naiba sunt? si ce vrea subconstientul meu sa zica?:)

am vorbit putin la telefon si apoi am continuat sa cint ” there ain’t no cure for love” si brusc am realizat ca e cintecul asta al lui cohen

acum mai am doar o dilema: daca eu am adormit cu realitatea fm vorbind in computer si era nush ce emisiune de stiri de la rtv, iar cind m-am trezit tot stiri erau, cum naiba a ajuns cohen in capul meu? si cam pe la ce ora l-au difuzat de l-a inregistrat creierasul meu si-a ramas acolo?

3 Comments Published

13 years ago / Reply

eu as zice ca domnule creieras al tau doar s-a pus in regim de autoconservare, in timp ce tu ai adormit cu realitateatv&fm, scotand din arhiva lui proprie ceva frumos. 🙂

13 years ago / Reply

Iti amintesti ce ai visat? Poate s-a creat o legatura la nivel de subconstient intre visul tau si aceasta piesa, sau poate piesa asta a avut un impact mare asupra ta in trecut ( ai amintiri frumoase pe ea, te linistea in anumite momente de viata ta, sau te motiva intr-un fel sau altul ) .

Sau mai simplu: poate a fost o stire cu numele lui , iar piesa asta daca e preferata ta..atunci am avea o explicatie. 🙂
O zi frumoasa iti doresc!

13 years ago / Reply

am verificat, a fost difuzata la radio pe la 2 juma azi noapte:)

Leave a Comment


4 × one =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!