7b7b

Incredibil: balet cu cai – Bartabas

nu e circ, nu e dans, nu e nici teatru si totusi e o forma de spectacol care – fara indoiala – e emotionanta, speciala, rafinata.

oameni si cai dansind.

bartabas este autorul acestei forme de spectacol, iata-l aici intr-un mini interviu de prezentare a spectacolului lui cu minunate secvente din spectacol

showul Bartabas — The Centaur and the Animal – poate fi vazut intre 1-8 martie la Sadler’s Wells la Londra. bilete va puteti cumpara de aici.

“trebuie sa fim atenti. si caii pot sa moara pentru noi, exact ca oamenii”

6 Comments Published

13 years ago / Reply

fain :). ma enerva acel “simpa” (un pitic pe creier ramas din perioada cat am stat in Franta), dar cred c-o sa ma abonez la blogul tau, gasesti subiecte faine.
sunt 4 scoli de “dresaj clasic” celebre: una la Viena (die Spanische Hofreitschule), alta la Paris (Cadre Noir), apoi in Spania si Portugalia. e un fel de muzica simfonica. in afar de dresaj, exista si galopul de exemplu care e ceva destul de fancy, la derbyurile de la Ascot, Longchamp si (recent) Dubai World Cup, e concurs de rochii si mai ales palarii, intre doamne :D.
caii sunt fiinte deosebite si nush cum se face ca majoritatea femeilor care iau lectii de echitatie se indragostesc iremediabil :). le si schimba viata http://www.gandul.info/reportaj/cat-te-costa-un-hobby-femeile-de-afaceri-proprietare-de-cai-6499617
in bine. si paradoxal, caii asculta de femei :P. poate stiu ei ceva, ce noi nu stim
http://www.youtube.com/watch?v=ytNHjXtdYFs&feature=related

13 years ago / Reply

am vazut spectacolul de la Viena, e demential.
cit despre femei si cai, long story…
eu merg la mangalia special pentru herghelia de linga oras:)

13 years ago / Reply

Minunat!

13 years ago / Reply

aaa, deci stii 🙂

13 years ago / Reply

* era raspunsul pt ce spunea Cristina despre cai, mea culpa, tre sa ma obisnuiesc cu butoanele astea de replay. dar e valabil si pt ce zice Ruxandra 🙂

13 years ago / Reply

Oh, ce ma bucur ca ai scris despre acest spectacol. Vroiam sa spun lumii despre el, dar nu stiam cum, nu am blog. De abia astept sa-l vad. L-am pus pe lista mea anul trecut.

Leave a Comment


seven − = 2


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!