2628026280

romanii au talent sau n-au…?

am vazut pe net citeva dintre filmuletele primilor participanti in preselectiile romanii au talent si tot ce am in minte e: talent or avea sau nu, dar simtul ridicolului sigur nu il au.

am o problema cu mine: nu pot sa ma amuz de prostia altora.

as vrea sa rid la tulumbele oamenilor acelora care vor sa cinte lady gaga, dar nu-mi vine. poate ca mi-am pierdut simtul umorului, dar tot ce am in minte e “de ce sa rid de omul asta care e atit de prost ca nu-si da seama ca e ridicol?”

*
altfel nota 10 din nou pentru PRO TV. 23 % reach – peste 2 milioane de telespectatori in fiecare minut de emisiune…. asta e un record pe care nici competitiile sportive nu-l mai ating.

(ceea ce ma ingrijoreaza din nou, raportindu-ma la mine: daca toti au ris de prostiile concurentilor si s-au uitat atit de multi, eu sunt intr-o minoritate ingrijoratoare)

14 Comments Published

13 years ago / Reply

Nu cred treaba asta cu minoritatea.

13 years ago / Reply

daca te alaturi si tu, suntem un pic mai multi, dar nu ajungem la milioane:)

cum ii ziceam si lui alex, accepta ca exista si minoritatea asta si… gata:)

13 years ago / Reply

M-am uitat putin dupa care mi-am dat seama ca nu vreau sa fac parte din public.
Stiu ca nu inseamna nimic si ca asa cum zici suntem minoritate dar then again sa nu uitam unde traim.

[…] This post was mentioned on Twitter by cristina bazavan and C. Dan D., Adrian Ţoca. Adrian Ţoca said: Pff, bun, in sfarsit, credeam ca-s singurul RT @cristinabazavan #romaniiautalent o minoritate ingrijoratoare http://tinyurl.com/6ahxsj8 […]

13 years ago / Reply

Ma bucur ca scrii, din nou, pe placul meu, insa partea cu “de ce sa rid de omul asta care e atit de prost ca nu-si da seama ca e ridicol?” ma face sa imi amintesc, din nou, ca societatea noastra este insetata dupa astfel de oameni, mai mult sau mai putin retardati, prin intermedul carora sa se poata simti la putere, in control si mai putin complexata.

Deviez putin si iti amintesc de celebra replica “Nu stiu!”, a deja celebrilor tineri cu “O telecomanda, doua”, pe care romanii au imbratisat-o cu o intensitate extraordinara, doar pentru ca li se pare lor ca, astfel, “se pot amuza de prostia altora”, cum spui si tu.

Pro TV-ul stie complexul si frustrarea asta a romanului de rand, asa ca, normal, mai mult sau mai putin regizat, asta ii serveste: posibilitatea de a vedea ca exista oameni mai prosti ca el, oameni pe care, calcand, poate supravietui cu impresia ca este la conducerea societatii din care face parte.

13 years ago / Reply

nu-i stiu pe tinerii cu telecomanda, banuiecs ca nu am pierdut mare lucru.

nu cred ca e doar frustrarea romanului; e a oamenilor in general, formatul a avut super succes peste tot in lume si are la baza tocmai contrastul dintre oamenii ridicoli si florile de coltz care rasar dintre ei.

hai accepta ca suntem o minoritate, n-avem simtul umorului in directia asta…si gata:)

13 years ago / Reply

Ca sa nu para un atac sau vreun comentariu subiectiv, trebuie sa precizez ca, evident, acelasi lucru este valabil si pentru restul televiziunilor de succes de la noi:)

13 years ago / Reply

23%….in ce masura oare nu este numai “meritul” pro ci si “vina” competitorilor…oamenii au nevoie, dincolo de gradul de educatie si cultura, si de emisiuni de divertisment si aici daca nu au de unde alege merg si ei pe ce gasesc…nu e neaparat un barometru de cultura sau al achesarii la distratul pe seama ridicolului altuia (desi cu siguranta intr-o anumita masura e vorba si de asta)

13 years ago / Reply

eu cred ca PRO-ul reuseste sa transforme orice format intr-un succes; au stiinta de a pune incredientele in dozajul perfect, ca sa iasa houte couture chiar si cind e vorba de show-uri de genul asta. adica acelasi format la alta televiziune n-ar fi facut ratingul asta.

nu e “vina” televiziunii, oamenii de acolo si-au facut f bine treaba. si pe tv, si in print si pe on line. f smart promovarea, f smart alegerea prezentatorilor. f smart controlul informatiei in on line (desi banuiesc ca e imens de multa munca in spate)

problema mea e legata de “de ce ne place asa ceva? de ce ne amuzam de prostia unora?”

13 years ago / Reply

Buton de Like nu mai ai?

13 years ago / Reply

nu, o sa-mi fac din nou:)

13 years ago / Reply

dilema ta mi se pare una de tipul “partea plina/goala a paharului”. pana la editia romaneasca, cred ca toata lumea a vazut pe net cel putin un participant la editiile internationale care l-a lasat masca. poate ca si in editiile internationale au existat poame, dar, asa cum spui si tu, asta e formatul. cu toate astea, emisiunea a scos in prim-plan faptul ca indiferent de background sau de felul in care arati, o calitate extraordinara te poate face cunoscut la nivel mondial. si cred ca pentru oamenii speciali cu aceasta calitate merita sa te uiti, fie ei si putini. eu, de aseara, am ramas in minte cu doi astfel de oameni.

13 years ago / Reply

stiu, doar ca noi am vazut pe net oamenii de succes. nu si pe cei care erau pusi in show ca sa iasa in evidenta aialaltii.
m-am consolat cu gindul ca o sa ma uit cind vor fi prin finala si vom avea numai oameni speciali

13 years ago / Reply

Stiu ca subiectul tau nu are legatura cu politica … dar oare nu acelasi lucru se intampla si la noi in politica? Partea proasta e ca oamenii speciali se afla mereu in opozitie!
ps: scuze de directia (politic) unde duce comment-ul meu … dar nu m-am putut abtine

Leave a Comment


5 × = forty five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!