3532635326

ce-si doresc femeile?

GFK Austria a facut un studiu despre ce-si doresc femeile de la un (1) barbat. iata rezultatele:

Femeile se aşteaptă ca bărbatul să fie angajat (97%), de succes (96%), inteligent (93%), loial (92%) şi independent (89%), şi, în plus, tandru (87%) şi sensibil (81%). La fel de multe femei (81%) ar dori, de asemenea, ca bărbaţii lor să fie înstăriţi financiar. În comparaţie, este mai puţin important deseori pentru femei ca bărbaţii să arate bine (79%) sau să fie capabili să gătească bine (69%). Se pare că femeile caută încă, în primul rând, clasicul bărbat care asigură traiul, cu toate acestea, asociat cu multă inteligenţă emoţională – de exemplu, bărbaţii trebuie să se potrivească profilului tradiţional, numai că, să spunem aşa, “Super-bărbaţii” sunt la mare căutare.

cind am citit asta primul gind a fost: de asta sunt asa de multe femei singure! bagati-va mintile in cap.

gindul nr 2: sigur e posibil, doar ca pentru fiecare calitate/atribut iti trebuie un alt barbat si ar trebui sa fii si tu o super woman ca sa le poti face fatza la toti.

ce-si doresc barbatii?

Aproape toţi bărbaţii doresc ca femeile lor să fie, mai presus de toate, sensibile şi să dea dovadă de înţelegere, să fie afectuoase şi loiale – dar şi inteligente (98% în fiecare caz). În plus, aproape la fel de mulţi bărbaţi îşi doresc, de asemenea, ca femeile lor sa fie atractive (95%) şi să fie capabile să gătească bine (93%). Comparativ, este mai puţin important pentru bărbaţi ca femeile să fie de succes (84%), să fie înstărite financiar (72%), independente (86%) şi să meargă la serviciu (80%) – chiar dacă se observă că majoritatea bărbaţilor consideră şi acest lucru ca un aspect de dorit care face parte din a fi femeie azi. Cu alte cuvinte: Barbatii vor Super-femei.

ok, domnilor si voi trebuie sa va bagati mintile in cap.

9 Comments Published

13 years ago / Reply

Din analiza rezulta ca relatia de succes este cea intre sef si super-femeia anagajata. Sau gresesc?
Foarte importanta precizarea ca studiul se refera la “ce-si doresc femeile de la un (1) barbat”.

13 years ago / Reply

Sa stii ca mi s-a spus ca sunt prea independenta si ca sunt suparator de bine pozitionata la munca / financiar. Individul care mi-a zis este genul “clasic” care vrea sa tina casa. Nu ca m-ar fi tentat vreodata sa fim mai mult decat prieteni…
Sincer, atat timp cat prietenul/sotul meu castiga cat sa nu il car io in spinare (am patit-o) … e super ok. Oricum nu ma plang financiar si niciodata nu am cautat sponsor.
Sunt de acord ca un barbat trebuie sa fie inteligent si tandru. Si cum ar zice bunica “nitel mai frumos ca Dracu” 🙂
Ei vor super-femei noi vrem super-barbati. Miracol atunci cand ne gasim si mai si merge relatia 🙂

13 years ago / Reply

Cum sa impresionezi o femeie:
-Fa-i complimente,alint-o,iubeste-o,consoleaz-o,protejeaz-o,ia cina cu ea,fa-i cadouri,ascult-o,respect-o,sprijin-o,du-te la capatul pamantului pt ea….
Cum sa impresionezi un barbat:
-Vino goala…cu o bere.

13 years ago / Reply

@ Adrian nice one.
Și apropo de, ce își doresc oameni vă recomand reclama de la BCR banking http://www.youtube.com/watch?v=8I7z3lAkgus&playnext=1&list=PL2E95EEE1327039C2

13 years ago / Reply

Eu am vazut in cazurile prezentate cuplurile celebre promovate pe tv. Din pacate ele au devenit un model si poate asta e motivul celor mai putine casatorii in 2010 din ultimii 100 de ani.

13 years ago / Reply

care-i super barbatul – ca in descrierea asta – pe care-l vezi la tv?

13 years ago / Reply

:))) f tare. Mai simplu ar fi: femeie perfecta, caut barbat perfect:p Sau invers:d

13 years ago / Reply

daca 79% doresc barbat instarit iar 80 % spun ca nu conteaza cum arata de ce crezi ca e descrierea barbatului super? sau poate interpretam procentele alea diferit. Mie astea mi se par procentele nefiresc de mari.

Leave a Comment


+ 3 = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!