ada teslaruada teslaru

Cea mai premiata persoana de la Gopo 2011 nu joaca in niciun film

Are cele mai multe premii la cea mai recenta editie a premiilor Gopo 2011; a avut 3 din cele 5 filme nominalizate la cel mai bun film, inca un film in competitie la alte sectiuni, dar nu apare in distributia niciunuia si nici n-ati vazut-o pe scena.

Ada Teslaru, omul din spatele promovarii filmelor Marti, dupa Craciun, Eu cind vreau sa fluier, fluier, Portretul luptatorului la tinerete si Autobiografia lui Nicolae Ceausescu a “adunat” in seara galei 12 premii.

Acum are in grija “Periferic” si “Buna ce faci”, banuiesc ca se va ocupa si de “Lover Boy” si, sper eu, se va mai ocupa de 2 dintre filmele pe care eu le astept cu drag anul asta, pentru ca la anul sa bata acest record.

Probabil ca nici eu nu m-as fi prins ca Ada e cel mai premiat om de la gala Gopo 2011 daca nu as fi lucrat cu ea pentru avanpremierele Tabu, la aproape toate aceste filme.

Asa ca draga veri –peri ( e un grad dubios de rudenie, prin alianta incrucisata, intre noi), felicitari.

*
Altfel, desi n-am fost in sala pentru ca am mers la facultatea de jurnalism sa tin o prelegere, am vazut o parte din ceremonie. Si-am plins la “multumesc”-ul dlui Rebengiuc, atit de frumos emotionat de reactia salii, si i-am tinut pumnii strinsi Mirelei Oprisor pentru ca imi doream f tare sa cistige ea.
Asa ca la sfirsitul galei eram fericita, chiar daca nu votasem la toate sectiunile in conformitate cu cistigatorii.

6 Comments Published

13 years ago / Reply

Am preluat informaţia şi v-am citat pe site-ul CinemaRx.ro, în ştirea “Cea mai premiată persoană de la Gopo 2011”. Mulţumesc.

13 years ago / Reply

Cum ziceam si pe fb – draga veri-peri, multzumesc! 🙂

13 years ago / Reply

Ia uite pe Adaaa, ce surpriza placuta 🙂

[…] Info via CristinaBazavan.ro […]

[…] la graffitti bbdo, linga biroul adei teslaru, un scaun de regizor… cind nu face PR corporatist, ada e cel mai cel promoter de filme romanesti… am mai scris despre ea aici […]

[…] Am colaborat cu Ada pe unele dintre cele mai frumoase proiecte de film. Pentru ca este stiut, Ada Teslaru este “mecena filmului romanesc”. Acum ceva vreme, Cristina Bazavan i-a dedicat un material dupa o Gala Gopo, in care a mentionat toate filmele promovate de Ada pana acum: “Marti, dupa Craciun”, “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, “Portretul luptatorului la tinerete”, “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”, “Periferic”, “Buna ce faci” si lista continua. Aici puteti citi intregul articol al Cristinei: http://bazavan.ro/2011/03/cea-mai-premiata-persoana-de-la-gopo-nu-joaca-in-niciun-film/ […]

Leave a Comment


six + 8 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!