paparazzipaparazzi

mihai petre si nicolas cage

aseara la circiuma numita Turn din Piata Mare din Sibiu, Mihai Petre ( tinarul domn din juriile Dansez pt tine, Romanii au talent) venise la un pahar de vorba cu un el si o ea.

cuplu, care statea in fata lui, avea atitudinea unei echipe de dansuri si, de la masa unde eram, nu-i auzeam ce vorbesc.
vedeam insa forfota din jur si toate privirile indreptate catre spatele lui (pentru ca fusese atent sa stea cu spatele la intreaga sala)

cind mihai petre s-a hotarit sa plece, un grup generos de pustoaice de la o masa vecina a navalit pentru poze. apoi cele doua chelnerite care-l servisera si care asteptau in colt de camera cu aparatul de fotografiat in mina.

s-a pozat politicos si-a iesit catre piata pe linga un perete pe care angajatii circiumii pusesera tablouri mici cu Stolojan, Mihai Leu, alti domni si doamne pe care nu i-am recunoscut dar care mincasera acolo. in mijloc fotografia lui nicolas cage, un pic speriat sau derutat, linga un domn cu un ecuson.

oare unde va fi atirnat tabloul cu mihai petre?

ma fascineaza intotdeauna celebritatea expusa pe servetele de hirtie sau pe peretii circiumilor.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Mie chiar imi place sa intru intr-o carciuma si sa vad un perete dedicat VIP-urilor care au mancat acolo. Si sa stau sa le citesc si dedicatiile.

13 years ago / Reply

si mie imi place. pentru ca vezi o alta poveste a locului… de asta m-am si uitat si stiam ce e pe peretele ala:)

13 years ago / Reply

De-asta imi place peretele de la Caru’ cu Bere 🙂

Leave a Comment


two − 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!