ford-focus-2011ford-focus-2011

Draga Dobro…:)

Eu si Mihai Dobrovolchi suntem amici buni. Ne leaga aceleasi gusturi la filme, radioul si niste ani in care am prestat impreuna in media. (Si, da, ascult guerrilla aproape in fiecare dimineata:) )

Nu i-am zis-o niciodata, dar daca as fi avut voie sa-mi aleg un frate – el e pe lista scurta de 5 oameni pe care mi i-as fi dorit de frate.
Ador sa fiu in polemici cu el… asa ca recenta provocare pe care mi-a lansat-o m-a facut sa bat usor din picior a nerabdare pina mi-am terminat treaba la birou ca sa pot sa raspund.

*

Draga Dobro,

Iata de ce Ford Focusul meu e mai smecheras decit Volvorine—ul tau.

– Volvo S60 e in alta clasa – Focus nu a pretins ca a inventat roata, doar i-a conferit o accesibilitate fara precedent. La un prêt aproape jumatate de Volvorine al tau, Focus-ul meu face aceleasi lucruri destepte 🙂
– Volvorine te costa mai mult – si la achizitie, dar si intretinere. Mie imi ramin bani si de vacanta si de pantofi.:)
– Focus e o masina globala, spre deosebire de Volvo. Orice sofer de Focus se va simti acasa in orice Focus din lume.. iar Focus se simte acasa peste tot.
– In plus, Focus are ECO mode – unde ca sa-ti argumentez il citez pe Zoli Toth care e mai priceput decit mine la ecologie si care s-a plimbat cu masina mea: “este cea mai eco masinuta din clasa ei. Emisii de noxe de doar 106 g/km. Stopurile din spate realizate din materiale reciclate, greutatea masinii mult mai mica deci consum scazut”

Eu am deci, sistemul care il invata pe sofer sa conduca, implicandu-l activ si creind un mindset. Plus mega smekeriile care ma incinta pe mine ca femeie: recunoaste semnele de circulatie si le afiseaza pe bord & parcheaza singurica:)

Dar, uite facem asa: te invit la un test drive cu masinuta mea… si dupa aia o compari tu cu Volvorine al tau. Ce zici?

*

azi mi-am dat seama ca Ford Focusul meu n-are nume. Zic sa-i punem un nume, aveti propuneri?:)

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Fordolific! : ))

13 years ago / Reply

pai si cum, sa-mi aduca aminte mereu de dobro? si de “razboiul” nostru???:))

13 years ago / Reply

Poate fi însemnul victoriei la finalul războiului, dar, mda.. mai degrabă apare un nou Focus, războiul nu pare să se încheie prea curând 🙂

Leave a Comment


− four = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!