ford-focus-2011ford-focus-2011

in week end puteti testa Ford Focus

stiu ca tot povestindu-va despre Ford Focus v-am facut pofta de un test drive.

m-am prins de cind prietenii mei au inceput sa faca dealuri de genul “cita ciocolata vrei ca sa ne dai si noua ford focusul?”
sau de cind Bogdan Miu de la morningul Europa FM m-a rugat sa-i pun o pila la cei de la Ford Focus ca sa aiba si el masina o zi macar.
sau cind Mishu Naie de la Orange Music a zis ca promite sa aiba mare grija de Ford, daca-l primeste si el un pic.

cind m-am implicat in campania de promovarea a noului Ford Focus n-am stiut ca voi genera asemenea reactii; eu am acceptat pentru ca ma convinsese masina si chiar cred ca unul dintre cele mai importante atribute ale unei masini trebuie sa fie siguranta. dar acum e veselie printre prietenii si colegii mei:)

*
din week end-ul asta e insa veselie pentru toata lumea. asta pentru ca simbata si duminica (14 si 15) dar si pe 21-22 mai si 28-29 sunt Weekend-urile Inovatiei Ford in care e liber la test drive pentru cei care nu pot ajunge in timpul saptaminii.
adica poti suna la dealerii Ford din lista de la link si te poti programa la un test drive pentru oricare din aceste zile.

doamnelor si domnisoarelor, daca aveti o cit de mica teama de condus va rog eu incercati Ford Focusul care parcheaza singur:)

Leave a Comment


− 2 = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!