Pina_1296054596_2011Pina_1296054596_2011

buna dimineata de la TIFF

“nu ma intereseaza cum se misca oamenii, ci ce ii face sa se miste” Pina Bausch

uitati-va 2 min la filmuletzul asta, va rog

ziua de ieri a fost poate cea mai pe gustul meu dintre toate de la TIFF de pina acum dar, tocmai pentru ca a fost atit de speciala, n-am curaj sa ma asez sa o pun in vorbe. mai stau un pic.

( dupa ce am vazut Pina lui Wim Wenders mi-am dorit foarte mult sa ma duc acasa, sa nu mai vorbesc cu nimeni. citeodata mi se pare ca pentru a putea pastra unele lucruri/stari in mine, e mai bine sa nu mai vorbesc cu ceilalti. )

uite si o fotografie dintr-un alt moment special al zilei. Irina Petrescu venind din public la “tribuna” de unde raspundea la intrebari Vlad Ivanov ca sa spuna cald, dar in acelasi timp cu mult respect, despre talentul lui Vlad de a dansa si cinta (“la fel ca Fred Astaire”)

imi place gratia cu care-si inclina capul Doamna Petrescu in fotografia asta.

*
cum ziceam ziua de ieri a fost cea mai cea pina acum. dar trebuie sa-mi fac curaj sa scriu despre ea.

P.S. ieri a fost si ziua lui Radu Muntean. daca v-au placut filmele lui, ginditi-va azi cu drag la el. face cit un La Multi Ani.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

si mi-ai facut cunostinta cu actorul care nu critica:)

13 years ago / Reply

🙂 da, unul dintre cei mai minunati oameni

[…] cu totii, ne putem bucura de la filme, la actiune, la partyuri, la intalnit oameni de departe, la legat noi prietenii, la facut evenimente de dragul reuniunii, la pus intrebari si insemnat din curiozitate. In 10 zile […]

Leave a Comment


− 4 = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!