desigual_aw10desigual_aw10

vrei sa fii reporter in locul meu?

Miine, joi 2 iunie are loc un super eveniment la Desigual in Baneasa Shopping City.

Primii 100 de cumparatori care merg in magazine doar in lenjeria intima primesc haine gratis!

E lansarea sezonului de reduceri de vara si e un eveniment care s-a bucurat de mega success peste tot in lume. Mi-ar fi placut sa fiu acolo sa –i vad pe curajosii care participa la acest eveniment tres simpa dar, cum sunt la sibiu la festivalul de teatru, va rog sa ma ajutati:).

Fii reporter in locul meu la SemiNUD by Desigual, scrie-mi pentru blogul meu despre unul dintre curajosii care merge in competitia de acolo si…

Ai la alegere premiul:
– Iti intermediez un interviu cu o vedeta din Romania pe care o admiri pentru blogul tau.
– Iti dau 2 bilete la un spectacol in care eu am mare incredere si-l recomand din inima.

Ca sa intri in concurs trebuie sa scrii la comentarii o intrebare curajoasa pe care le-ai adresa-o participantilor la SemiNUD by Desigual.
Cistigatorul, pentru ca ma reprezinta in calitate de reporter, are full acces in culise la un eveniment despre care vor vorbi toate stirile (intra mai devreme in magazin, poate vorbi cu organizatorii, tot ce-si doreste din punct de vedere jurnalistic) si, desigur, dupa ce scrie, ii explic printr-un edit jurnalistic citeva trucuri din meserie.
Pentru inspiratie ai aici film cu ce s-a intimplat in alte tari.

Pentru curajosi : mergeti la cel mai tare party al verii – seminude by desigual -> mergi in lenjerie intima si pleci imbracat de la Desigual. La Baneasa Shopping City, miine, 2 iunie, de la ora 8 dimineata.

5 Comments Published

13 years ago / Reply

In cazul in care nu vei gasi haine potrivite tie, esti dispus(a) sa iei niste haine jumatatii tale si sa te imbraci cu ele astfel incat sa poti profita de oferta de azi?

13 years ago / Reply

Buna,

Intrebarea mea pentru participantii la SemiNUD by Desigual este “Pentru cate haine ar mai renunta la inca o piesa din lenjeria intima”. Sau “daca s-ar initia un concurs pentru a se alege iamginea Desigual in Romania, cu ce ar venii sa impresioneze juriul”. Nu stiu cat de indraznete sunt intrebarile mele, dar la amandoua as vrea sa aud raspunsuri originale si indraznete, nu neaparat sa-si dea sutientul jos pentru a castiga cat mai multe haine.

13 years ago / Reply

Ah, ce mi-ar fi plăcut sa fiu acolo!

13 years ago / Reply

Heya 🙂

In cateva cuvinte:
a) Ce-ai fi facut daca nu ai fi gasit marimea ta? Spune drept, te-ai fi intors asa, semi-nude, acasa/la facultate/la job?

b) Explica principiul dupa care te-ai asortat [hainele celor de la Desigual sunt ataaaaaaaaat de colorate, incarcate si alambicate incat doar un doctor in moda nu ar incalca vreo regula, sincer ;p ]

13 years ago / Reply

ana esti cistigatoarea. felicitari. detalii pe mail.

Leave a Comment


6 + = ten


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!