plutapluta

daca as fi Elena Udrea…

daca as fi Elena Udrea i-as cauta pe cei 4 nebuni frumosi care fac o expeditie pe Mures in jos cu pluta.

au plecat de 5 zile, au parcurs putin peste 60 de km, mai au aproape 400 de km. le puteti citi povestile aici

intr-o vreme in care ne batem joc de tot ce e romaneste, proiectul lor e o perla rara: daca-i urmariti, descoperiti povesti despre prietenie, despre umanitate, despre frumusetile tarii.

*
cind corpul si mintea ta se lupta cu natura, inveti sa te uiti cu mai multa atentie la tot ce inseamna gind bun, iar cei 4 de pe pluta se vor intoarce din aceasta expeditie mai bogati sufleteste. si-ar fi foarte motivant pentru multi oameni, daca povestile lor ar fi publice; intotdeauna e emotionat sa descoperi ca, intr-un loc si intr-o vreme in care crezi ca nimanui nu-i mai pasa de nimic, se gaseste intelegere, bun simt si bunatate.

*
daca as fi Elena Udrea le-as trimite daruri baietilor astora, as avea grija ca initiativa lor sa fie prezentata la toate stirile, i-as transforma in eroi ai aventurii, le-as da toata expunerea posibila.
iar la anul i-as ruga sa faca din nou expeditia cu pluta pe mures. si-as invita si pe altii sa se inscrie.

in citiva ani, dupa citeva editii, poate am avea o expeditie anuala la care sa se inscrie zeci de oameni si care sa fie un eveniment national ( cu interes turistic si economic)

*
Bravo Ivan Bobal, Bogdan Dascalescu, Adrian Holerga, Alexandru Tabalae. sunt fanul vostru! sunteti mi-nu-na-ti!

10 Comments Published

13 years ago / Reply

Si bravo Cristina Bazavan pentru acest articol! 🙂 Baietii merita, intr-adevar, toata sustinerea noastra!

13 years ago / Reply

Pana le-o da Elena Udrea daruri, le multumesc eu ca-mi sunt prieteni, sunt asa de mandra de ei! Mai ales de Taba si de urechea lui muzicala 🙂

13 years ago / Reply

O doare-n hudă pe hUdrea

13 years ago / Reply

mie imi place sa cred ca o sa auda de actiunea lor si o sa-i felicite.

13 years ago / Reply

Dea să fie așa deși nu cred

13 years ago / Reply

O sa auda tooooata tara in scurt timp! Pariu ca vor aparea pe toate posturile ca doar suntem sustinatori adevarati si trebuie sa-i facem Mari ca merita!

13 years ago / Reply

dadadada. sa-i vedem la stiri:)

13 years ago / Reply

Sper sa te auda cine trebuie legat de evenimentul anual. Mi-ar placea tare mult sa particip si eu la asa o aventura, mai ales ca sunt si pescar infocat si sa pescuiesc in fiecare zi pe Mures este ca un vis…
Legat de cei 4 baieti ii cunosc personal pe toti si tare ma bucur ca am avut ocazia asta. I-am sustinut de la inceput si ii sustin in continuare.
Le urez multa bafta in continuare pe Pluta lor si astept cu nerabdare sa ma revad cu toti 4.

Felicitari pentru articol 🙂

13 years ago / Reply

doar sa nu le dea pantofi cu toc cadou 😀

13 years ago / Reply

daca Elena Udrea s-ar imprietenii cu acesti nebuni frumosi, televiziunile mogulilor ar transforma aceasta expeditie intr-un imens cacat, ar spune ca oamenii sunt nebuni si ca din cauza asta au plecat cu pluta, ar gasi fonduri deturnate de la cine stie ce minister, fonduri cu care s-a platit pluta si multe altele la preturi ireal de mari, si totul s-ar transforma intr-o mizerie…

Leave a Comment


× 1 = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!