amy_winehousseamy_winehousse

despre amy winehouse un pic mai altfel

ma enerveaza comentariile de la televizor si imaginile cu amy winehouse cit mai distrusa…

amy winehouse nu doar ca avea o voce minunata, dar avea si un simt artistic foarte special; sigur ca ii era greu sa traiasca in propria minte si in propriul trup cind era atit de diferita de restul, dar ea a inspirat pe foarte multi cu felul ei de a vedea lumea.

cred ca daca i s-ar fi spus mai des asta, i-ar fi fost mai linistita excursia din lumea de pe aici.

iata citeva imagini care vorbesc despre influenta lui amy winehouse in moda.

a avut o colectie cu numele ei pentru fred perry in 2008

a inspirat una din filele celebrului calendar lavazza in 2010, realizat (anul acela) de Miles Aldridge

*
coafura ei a fost punct de inspiratie pentru pictoriale ale hairstilistilor de la marile publicatii de fashion

*
tusul negru din jurul ochilor, marca a make-up-ului lui Amy Winehouse a fost preluat in prezentarile pentru marile colectii sau in pictoriale de fashion peste tot in lume

Chanel 2008

*
eu cred ca oamenii diferiti fac lucruri diferite si imping limitele pentru perceptia “normalitatii”. e mai util si pentru noi sa-i acceptam pe nebunii frumosi asa cum sunt si sa ne bucuram ca ne inspira, decit sa-i judecam pentru deciziile pe care le iau pentru felul in care-si traiesc viata.

si ca putem sa gasim oricind un unghi frumos din care sa-i prezentam.

Adriana Lima look a like Amy Winehouse, Love Magazine

Isabeli Fontana look a like Amy Winehouse, Vogue Magazine

6 Comments Published

13 years ago / Reply

Imi place! Sa fie linistita acolo unde este … Am postat acest link si pe pagina ziarelor din Londra … Poate acest mesaj “altfel” ajunge si la ei …

Oricum, e prea tarziu …

13 years ago / Reply

@ Maria: cred ca mesajul a venit de la “ei”, majoritatea publicatiilor de prestigiu din UK au prezentat stirea foarte profy si in toate articolele se face referire mainly la talentul ei urias si felul ei diferit de a fi, adesea neinteles. probabil ce o fi citat presa romana e mai de scandal, am observat ca le place sa citeze “the sun” ca publicatie prestigioasa.

un exemplu:
http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-14264245

in Marea Britanie NICIUN canal TV nu s-a focusat pe probemele ei cu drogurile si nu s-au facut deloc comentarii tendentioase la adresa ei pe niciun mare post. Presa internationala face ce vrea si se focuseaza pe ce aduce clickuri, dar in UK faptul ca Amy era disturbed nu mai e de mult o stire si lumea e trista si plina de compasiune fata de cei apropiati ei.

Apreciez un post classy romanesc care arata ca Amy a fost un icon din atat de multe puncte de vedere.

13 years ago / Reply

imi place si mie.
“e mai util si pentru noi sa-i acceptam pe nebunii frumosi asa cum sunt si sa ne bucuram ca ne inspira, decit sa-i judecam pentru deciziile pe care le iau pentru felul in care-si traiesc viata.” frumos spus.

13 years ago / Reply

In sfarsit cineva care nu o vorbeste de rau. Am auzit oameni care spuneau ca vor da petreceri in cinstea faptului ca “a murit drogata aia.”

Paradoxul e ca toata lumea se plange la un moment dat de situatia: “Bai, cata lasitate, nu iese nimeni in fata cu ceva diferit!” iar atunci cand cineva isi face curaj este aratat cu degetul.

Mi-a placut tare mult de Amy si sper sa nu fie uitata prea curand.

13 years ago / Reply

GENIAL ARTICOLUL! De 2 zile, de cand a murit Amy, am numai discutii in contradictoriu cu toata lumea despre acest subiect, atat in viata reala, cat si pe Facebook! Nu mai suportam sa aud ca lumea o vorbeste numai de rau, ii arunca numai cuvinte critice, fara a incerca macar sa o inteleaga sau sa o accepte! A fost ca o gura de aer proaspat, articolul tau!

[…] mai frumos articol citit despre Amy Winehouse. Imi place din ce in ce mai mult blogul […]

Leave a Comment


2 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!