elle-greece-jul-2011-daria-werbowy-1elle-greece-jul-2011-daria-werbowy-1

playboy sau elle?

nu e la noi. spun asta din primul rind ca sa stati linistiti ca nu m-a apucat critica revistelor noastre, acum ca m-am lasat de glossy.

e in grecia unde o duc – cel putin emotional – mai rau decit la noi; unde piata a scazut ca peste tot si unde se incearca orice artificiu ca sa cumpere lumea, orice ar fi de cumparat…

mi-ar placea sa stiu cam care au fost discutiile in sedinta de redactie cind au propus directia asta de coperta… cam care au fost justificarile care i-au scutit pe ei de dileme morale. pentru ca intotdeauna iti gasesti o justificare.

o sa caut vinzarile acestui numar, mai catre toamna, sa vad cit de eficient a fost bustul Dariei Werbowy

3 Comments Published

13 years ago / Reply

De ce sa ne mai mire prezenta Dariei cu sanii goi pe coperta Elle cand in calupurile publicitare care ruleaza la posturile TV romanesti exista o reclama la un o marca celebra de deodorant in care protagonista este o frumoasa tanara alergand cu sanii goi pe plaja si sarind in spatele unui tanar la fel de dezbracat?

13 years ago / Reply

n-am vazut reclama, dar e altceva…

stii reclamele lui CK Jeans din anii 90? cu o fata si un baiat imbracati doar cu jeans si cu busturile goale? minunata…

nici coperta asta nu e rea, eu remarcam doar un trend si o framintare din redactiile glossy-urilor

[…] fost tot mai prezent pe copertele revistelor din lumea intreaga. cum ziceam cind remarcasem coperta elle grecia, e vara, e criza, trebuie sa capteze si revistele cumva […]

Leave a Comment


nine + = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!