alex traila angelina joliealex traila angelina jolie

alex traila si angelina jolie

Alex Traila e un tinar domn producator de film, implicat intr-o multime de proiecte cool. a avut filme in festivalul de la Sarajevo, a avut o bursa smekera la sarajevo (astea doar anul acesta, dar si anii trecuti a mai prestat lucruri misto)

asta e varianta oficiala, pe care sunt sigura ca o stiti deja. (o sa o stiti si mai bine, in curind cind o sa inceapa sa povesteasca noile lui proiecte)

varianta neoficiala e ca i-am zis ca nu mai vorbesc in veci cu el daca nu-mi da mie pozele cu Angelina Jolie… pt ca da, s-a fotografiat cu Angelina, in urma cu citeva zile la Sarajevo.

acum, din aceste foto trag concluzia ca Angelia avea niste tocuri uriase, pt ca asezata linga Alex nu pare o furnicutza.

(dupa cum vedeti io am cu totul alte preocupari decit sa-l felicit pe Alex ca este atit de tare si de misto profesional ca a ajuns alaturi de Angelina Jolie – nu ca turist la muzeul figurilor de ceara, ci ca profesionist in acelasi domeniu de activitate)

deci, angelina are o rochie f misto:)

io daca as lucra la un ziar, l-as cam cauta pe Alex sa-mi povesteasca cum a fo la Sarajevo. (il gasiti aici)

altfel tre sa stiti ca primul interviu cind va lua el Oscarul peste ani, este antamat deja… pt mine!:)

eu oricum cred ca participarea mea la cinematografia mondiala va fi “cea care a gazduit pisica lui Alex Traila cind el avea o bursa la Sarajevo”…

*
bravo Alex. sunt mindra ca te cunosc si suntem prieteni. happy for you.

8 Comments Published

13 years ago / Reply

Probabil ca are tocuri de 12cm, iar la 170cm ai ei, este cat un barbat daca isi pune tocuri. Nu-mi place ca a slabit foarte mult in ultimii ani, arata infiorator dupa parerea mea.

13 years ago / Reply

ca sa fiu sincera, nu-mi pasa cum arata Jolie

eu ma bucur pentru succesul lui Alex.

13 years ago / Reply

rochia este Elie Saab 😛

13 years ago / Reply

frumoasa rochie:)

bratara stim? ca si aia e frumoasa… ma iertati dar profit, ce sa fac, daca tot m-ai vizitat:)

[…] fiind, l-am contactat pe Alex să aflu mai multe despre el înainte să ajungă la Oscar (vorba Cristinei Bazavan), iar noi să aflăm din presa internaţională ce talente avem în […]

[…] alex traila si angelina jolie […]

[…] Alex Traila, prieten cu mine, cel care a baut o sampanie cu Angelina Jolie, are un film in competitie la festivalul de film de la Rotterdam, in calitate de producator. filmul […]

[…] ca acum e producator si lucreaza pentru mari festivaluri de film din Europa. da, Alex e domnul care s-a fotografiat cu Angelina Jolie, pentru ca diva si-a dorit […]

Leave a Comment


nine + = 13


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!