anamaria lucaciuanamaria lucaciu

Anonimul, family feelings

e un aer foarte frumos la anonimul, cu oameni alaturi de care te simti ca acasa (tocmai ce a sosit Marius Manole, asa ca o sa fie si mai mult fun), dar si cu secvente de familie, pe bune

*

Una dintre familiile frumoase din Green Village poarta numele Lucaciu. Doamna Ileana Lucaciu, critic de film si de teatru, este invitata in festival si a venit impreuna cu sotul sau, psihologul Bogdan Lucaciu. Fiul lor, Tudor Lucaciu (unul dintre cei mai buni directori de imagine din Romania, a lucrat la toate filmele lui Radu Muntean) s-a aflat si el pentru 3 zile in festival impreuna cu sotia sa si…Ion, baietelul lor. Aparitia cea mai gingasa si exotica a familiei e insa Ana Maria Lucaciu, balerina la New York in compania “Cedar Lake”, o Audrey Hepburn blonda, cu parul prins in codite si cu musculature fina a unui cal de rasa, aflata in vacanta in Romania.

*
mai multe momente de familie de la Anonimul puteti citi in aplicatia pentru facebook de pe pagina Vodafone Buzz, tot acolo un minunat interviu realizat de Irina Margareta Nistor cu invitatul special al festivalului, regizorul turc Nuri Bilge Ceylan, Marele Premiu Cannes 2011.

in foto: Ana-Maria Lucaciu si Acacia Schachte, intr-un din spectacolele new yorkeze.

Leave a Comment


+ one = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!