anonimul fotoanonimul foto

I’ll be an anonymous girl for Vodafone

I’ll be an anonymous girl for Vodafone, next week in Anonimul Film Festival…

altfel spus, voi fi la Festivalul de film Anonimul trimis special Vodafone. pe pagina de Facebook Vodafone veti gasi concursuri super simpatice legate de filmele din festival si relatari de la patru reporteri speciali (unu, eu dintre ei:) )

eu mi-am propus sa fiu anonima… sa nici nu ma simtiti pe linga voi prin festival (voi actori, regizori, spectatori) dar sa fiti uimiti ce am vazut legat de voi pe durata festivalului.

am de gind sa povestesc despre oamenii din festival, despre oamenii de pe linga festival si despre cum se schimba viata unui satuc cind vine cinema-ul peste el:)

bine mi-am mai propus cite ceva, nu stiu daca e bine sa stiti si asta: are legatura cu plaja de la sf gheorghe, cu piscina din complex si proaspetele mele cunostinte despre flotabilitate…:)

mai sunt in aceasta aventura Irina Margareta Nistor (care este si selectioner al sectiunii scurt metraj din festival, deci veti avea informatii in linie dreapta, direct de la sursa), Adrian Ciubotaru si… poate tu? (adica, tu cel sau cea care citesti acum si care poti sa participi la concursul de a fi blogger oficial al festivalului alaturindu-ne noua…

daca vrei sa faci parte din cei 4 muschetari cinefili. inscrie-te aici (concursul e pina luni la ora 12.00)

hai inscrie-te ca o sa fie simpa…

pentru restul am trei propuneri:
1. cautati cazare in Sf Gheorghe si hai la Festivalul Anonimul
2. daca nu puteti si nu puteti sa plecati de la serviciu, bookuiti-va pagina asta de facebook unde vor fi o multime de lucruri simpatice, intr-o aplicatie creata special de Vodafone pentru Festivalul de film Anonimul.
3. treceti din cind in cind si pe aici pe blog, sigur mai am cite un pont simpa.

anul acesta Vodafone este partener al Festivalului de Film Anonimul

4 Comments Published

13 years ago / Reply

M-am indragostit de linistea si pustiul care domneste pe aceea plaja, oare mai este la fel? acolo am vazut prima data in .ro multi delfini si … meduze imense ;o)

ps: am participat la concurs

13 years ago / Reply

intotdeauna revin cu drag pe acest blog.:)

Elena de la Pegas Motorizat!

13 years ago / Reply

[…] din toată lumea asta, momentan îmi lipsește ceva. Să merg la un film cu doamna Cristina Bazavan. Pentru că știu cât de mult iubește și ea mediul ăsta și câte inside-uri are pentru fiecare […]

[…] Cristina Bazavan si Adrian Ciubotaru sunt bloggeri acreditati la festivalul de film independent Anonimul, din partea Vodafone (eu ratez festivalul anul asta, dupa ce am fost pe acolo 5 ani la rand, asa ca astept povesti frumoase). […]

Leave a Comment


seven − 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!