Pina_1296054596_2011Pina_1296054596_2011

sa miscam internetul: sa invitam oamenii la Pina

in septembrie, intra pe ecranele noastre, filmul Pina in regia lui Wim Wenders, povestea uneia dintre cele mai faimoase coregrafe si dansatoare din lume, Pina Bausch.

filmul asta nu poate fi incadrat la nicio categorie; daca spui ca e documentar gresesti (desi e documentar), daca spui ca e un film artistic gresesti din nou (desi are multa arta), daca spui ca e un film psihologic o sa se incrunte lumea la tine (desi fiecare dintre personaje parca trece printr-o sedinta de terapie)

e un film despre arta, despre relatia spectatorului cu arta (nu doar cu dansul) si, desi pleaca de la viata unei dansatoare, vorbeste despre ce au mai pur si mai valoros artistii de oriunde…

*
filmul asta e atit de special, incit e un mare pariu sa mearga lumea in sala. APROPO E 3D! (si vezi dansatorii trecindu-ti pe linga fatza, ca o mingiiere:) )

pentru promovarea acestui film, unii dintre cei mai mari artisti ai romaniei va transmit mesaje ca sa va convinga sa mergeti in sala de cinema. e o miscare fara precedent in promovarea unui film in romania.

iata unul dintre mesaje. (de-alungul acestei luni, pina la premiera filmului, voi posta fiecare mesaj de sustinere

ati putea participa si voi la promovarea acestui film incredibil de frumos.

de fiecare data cind mai apare un filmuletz de promovare, puneti-l va rog pe blogul vostru sau pe pagina voastra de facebook. nici nu stiti cit de mare o sa fie bucuria cind cineva va va scrie si va zice “am vazut Pina pentru ca ai recomandat-o tu. mi-a placut foarte mult.”

din experientele trecute, cind pentru ca ne-am unit, am dus informatii culturale in jurnalele de stiri, stiu sigur ca daca si acum ne unim fortele, facem niste oameni fericiti: merg sa vada un film care o sa-i emotioneze profund si pe care altfel nu l-ar vedea, pentru ca nu e in raza lor de interes.

multumesc.

Leave a Comment


+ 6 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!