anonimul fotoanonimul foto

zina buna de la Anonimul

v-am mai spus ca eu cred in lucrurile magice?
in puterea oamenilor de a face fapte bune si a-i bucura pe cei din jur?

iata un exemplu.

vodafone, ca partener al festivalului Anonimul, a organizat saptamina trecuta un concurs pentru un loc la festival ca blogger acreditat. a fost o nebunie de inscrieri, multe… de la bloggeri foarte mici pina la dintre cei mai mari.

printre ei, un pusti simpatic, Bogdan, care iubeste mult filmul si-a facut tot ce e posibil sa se apropie de aceasta lume; acum e parte in echipa TIFF dar si a Festivalului Filmului de comedie de la cluj. doar ca, prin job-ul lui, nu apuca niciodata sa mearga la filme…
si-si dorea sa mearga anul acesta la Anonimul.

a scris un mesaj emotionant despre de ce vrea el la Anonimul si mai multi iubitori de cinema i l-au preluat pe pagina lor de Facebook

n-a cistigat el concursul, blogul lui e unul micutz, criteriile de selectie au fost si in functie de implicarea in social media si de audienta pe care o ai in online… Bogdan era impacat chiar daca nu cistigase, pentru ca-l emotionase sprijinul comunitatii online. stia ca astea sunt regulile concursului, ca e greu sa ajungi la Anonimul pentru ca fiind intr-un complex in Delta locurile de cazare sunt limitate (ca in fiecare an, si anul acesta e full in green village) si se impacase cu victoria lui.

dar uite ca planetele s-au aliniat, o zina buna de la Anonimul a facut demersuri uriase si … toti bloggerii acreditati ca reporteri Vodafone ( Adi Ciubotaru, Oltea Zambori si subsemnata) au contribuit cu cite ceva mic, iar Bodgan merge cu noi la Anonimul.

de asta imi place mie mult lumea de pe 2.0…. se aduna frumos energiile si se fac mici bucurii cu valoare de fapte mari…

Bogdanel, ne vedem joi la Anonimul!

O sa fie o editie minunata si pentru ca zinele bune au aliniat planetele in asa fel incit sa facem o bucurie.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Foarte frumos. Anonimul si locatia au o magie aparte care se pare atrag zanele bune.:)

13 years ago / Reply

Mă simt ca un copil care a primit muuuulte jucării 😀 mulțumesc din suflet! Promit că în schimb o să dau tot ceea ce pot să-mi aduc aportul unde-i nevoie 🙂 mă gândesc că-i cea mai bună metodă să mă revanșez.

13 years ago / Reply

Ce frumos. Povestile cu zane sunt intotdeauna binevenite 🙂

Leave a Comment


five + 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!