pahar1pahar1

paharul

cind mi-a adus apa – “cu lime”, cum cerusem – imediat cum ne-am suit in avion, mi s-a parut ciudat ca are lime, acolo, la un bar de avion.

am primit apa intr-un pahar incolor, de sticla, impreuna cu un alt pahar – cu vinul meu preferat, un pinot gris – si cu alune proaspat prajite. (adica calde, prajite chiar atunci).

mai tirziu, cind mi-am comandat cina, am mai cerut un pahar de apa.

“cu lime, ca de obicei?”, mi-a zimbit stewardesa.

mi-a desfacut masa din minerul fotoliului pat, mi-a asezat pe ea o fata de masa impecabila, apoi tacimuri fine, mincarea si bauturile.
iar noul pahar cu apa nu mai era incolor, era culoarea prunei.


chiar daca era acelasi model, avea o culoare speciala, ca sa schimbe atmosfera si sa fie festiv, pentru cina.

mi-a placut mult mult detaliu asta cu paharul. poate chiar mai mult decit minunata sampanie Laurent Perrier cu care am fost intimpinata, cind am urcat in avion.

*
calatoria cu British Airways la First Class e rafinamentul detaliilor, confortul absolut, fara sa fie nimic ostenativ sau agresiv. “The Ultimate Indulgence”.

*

saptamina aceasta am fost intr-un press trip la invitatia British Airways, in Caraibe. am mai fost cu BA si in alte excursii, sunt clienta BA si in afara press trip-urilor, dar pina acum am calatorit fie la Club World, fie la Traveler. la intoarcerea din Caraibe, pentru ca tot Club World era ocupat de echipa de cricket a statului St Lucia, multumita lui Emil Delibashev – directorul comercial BA pentru Balcani – am fost upgradati la First BA, supremul in materie de calatorie cu BA. ( doar Concorde era mai sus, dar avioanele Concorde nu mai zboara)

One Comment Published

[…] BA are aceste facilitati , ba chiar multe altele (Ipad-uri pentru vizionarea in conditii cit mai bune a programului de divertisment, serviciu de telefonie si de email ), valabile la First Class pe zborurile lungi. (been there, done that) […]

Leave a Comment


9 × = forty five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!